Хороскоп на Боряна Делчева за 24 март, четвъртък

Хороскоп на Боряна Делчева за 24 март, четвъртък
5 (100%) 3 votes
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овенвъзможни са печалби
Вашият ден е изключително благоприятен, единственото условие е да бъдете внимателни към евентуално допускане на грешки. Има вероятност да бъдете подведени или измамени, но лесно можете да избегнете неприятностите. Четвъртък е печеливши и ще се чувствате късметлии не само по отношение на материалните придобивки.

Телецвнимавайте за семейни неприятности
Трудностите днес са фокусирани върху контактите и може доста неприятно да се развият семейните отношения. Денят е прекрасен за професионална изява. Именно с работата си ще се почувствате удовлетворени. Впрочем сте лишени от финансови приходи благодарение на способностите ви.

Близнациприятни контакти
Четвъртък идва с новости, които ще ви стимулират и вдъхновяват в реализация. Хубаво е да не се съсредоточавате в самостоятелна изява, а да намерите време за контакти и комуникации с околните. Общуването с други хора ще ви предпази от допускане на професионални грешки и неприятности по-късно. Освен това ще се почувствате и емоционално по-добре.

Ракочаква ви работа
Вие сте силно делови днес и вероятно всичко останало ще изоставите на заден план. Всъщност не се препоръчват много емоции и любовни вълнения, защото сте застрашени от допускане на грешки. В работата си ще намерите отдушник. Ще докажете способностите си, ще бъдете доволни от резултатите.

Лъвне влизайте в конфликти
Четвъртък е късметлийски, въпреки притесненията и тревогите ви. Не е изключено обаче да ви се отвори допълнителна работа. С повече усърдие и старание, избягвайки сблъсъци, ще се справите със задачите си, ще си спестите и огорчения. Ползотворни контакти и печалби са възможни днес – предвижда в хороскопа си Боряна Делчева.

Деваобърнете внимание на контактите
Възможно е днес да сте финансово притеснени и освен това да възникнат извънредни ангажименти. Действително не е малко работата ви, но намерете време за контакти. Те са особено полезни за делата ви. Характеризират се с интересно запознанство, а нищо чудно изненадващо да се справите и с паричния проблем.

zodii-166Везнивъзможност за почивки и срещи
Не се влияйте от емоции, защото когато сте притеснени, лесно се подвеждате и допускате грешки. Отстоявайте позициите си и изисквайте повече от другите. Можете да го направите и без конфронтации. Общо взето денят ви е хубав, възползвайте се и от възможността за почивка и срещи в обществото.

Скорпионне се забърквайте в любовни авантюри
Четвъртък се характеризира с интересно запознанство, но иначе може да ви изнерви с досадни ангажименти и работа. Все пак не сте лишени от късмет, но е добре да не се увличате по любовни авантюри и да не разчитате прекалено на дадени ви обещания. Възможно е да се разочаровате от някого.

Стрелецработете и ползите няма да закъснеят
Хубав ден, ще удовлетвори както емоционалните ви интереси, така и материалните. Планетните конфигурации подчертават благоприятна промяна, от която ще се възползвате, за да постигнете стремежите си. Вдъхновени и деятелни повечето от вас ще се реализират, ще имат желаните придобивки. Предупреждението е да се пазите от измами и греши.

Козирогнаредете приоритетите си
За вас четвъртък е много активен, заредени сте с енергия и силно настроени за работа. Ще ви върви като по вода. Поели сте доста задачи за днес, но не е задължително на всяка цена да се справите с всичко. Не се преуморявайте, не превръщайте всеки контакт в делови. Внимавайте и с харчовете, за да не съжалявате в края на деня.

Водолейочаквайте подкрепа
Днес съществена роля за изпълнението на задачите ви имат контактите с околните. В този смисъл вероятно ще бъдете зарадвани с подкрепа, ще успеете да свършите важна работа. Впрочем няма да бъдете особено затруднени и очевидно ще съумеете да съчетаете полезното с приятното.

Рибинаблегнете на общуването
Очертават се досадни ангажименти, но четвъртък е сполучлив и фиксира хармонични отношения. С повече желание ще свършите нещо полезно за дома или семейството. Общуването ви с други хора също води до интересни случки. Ще имате възможност да се запознаете с човек, който ще привлече вниманието ви – предвижда в хороскопа си Боряна Делчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар