Слава Севрюкова: Двама души спасяват България след 2017 година

Слава Севрюкова: Двама души спасяват България след 2017 година
4.29 (85.71%) 7 votes
Феноменът Христо Нанев разкрива пророчествата на най-голямата ни ясновидка Слава Севрюкова

Слава Севрюкова говори за Трета световна война, като казва, че тя отдавна тече. Това прозрение тя направи пред мен през 1991 г., когато никой и не подозираше за конхликт между мюсюлмани и християни. Тогава тя каза, че на тази война няма да се знае фнотът и ще загинат хиляди невинни хора“ – споделя в интервю за „България днес“ писателят Христо Нанев.

„Освен това през 80-те години Слава Севрюкова прави и предсказание, че ще се направи опит части от Североизточна и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-и век. Леля Слава беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното: „Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка“.

Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно. Странно е, че тя говореше, че това ще се случи, когато вече сме в Европа, вероятно е имала предвид да сме членове на ЕС. Каза: „Тогава ще стане това отцепване и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка“.

„Искам да кажа обаче, че Слава Севрюкова беше категорична, че ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с хора, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вгигнат да бранят страната си.

Слава Севрюкова прави редица пророчества за страната

Слава Севрюкова прави редица пророчества за страната

„Според Слава Севрюкова велик държавник ще поведе страната към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него ясновидката твърди, че е „духът на превъплътения Давид“. Това ще се случи след 2017 година, когато в държавното управление ще влезе жена. Тя ще измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки. Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация. В момента тя е родена, скромна била, руса и от руски произход. Тази жена щяла да съветва мъж, в чието тяло живее прероденият Давид, и след това ще се оправим. И друго е интересно в предсказанията на Слава. Пророчицата съветваше всички българи в чужбина да се приберат в страната до 2028 година. Тогава планетата ще бъде подложена на невиждани катаклизми. Много държави ще изчезнат, но България ще остане“ – твърди Христо Нанев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар