Бомба: Иван Христов и Александър Сано с обща любовница! (ето коя е тя – подробности)

Бомба: Иван Христов и Александър Сано с обща любовница! (ето коя е тя – подробности)
5 (100%) 2 votes

Иван Христов и Александър Сано дълго време си делели тази хубавица!

Неочаквано разкритие за Иван Христов хвърли в шок приятелите му и дори любимата Ирина Тенчева. Защото се оказа, че продуцентът дълги години делял една и съща любовница с водещия на шоуто си „Мама готви по-добре“ Александър Сано.

Утехата за Ирина Тенчева е, че този период от живота и на двамата, е бил преди много години – още, докато Иван Христов бил студент в НАТФИЗ. Тъкмо там той срещнал удивителната мацка, негова колежка, която му взела акъла от пръв поглед.

Иван Христов

Иван Христов и Александър Сано делели едно и също гадже, преди да намерят любовта в лицата на Ирина Тенчева и Нели

Оказало се обаче, че Александър Сано, който бил колега на Иван Христов, хвърлил око на същата мадама. Така двамата си станали баджанаци, защото момичето не успяло да избере с кого от двамата да остане, в крайна сметка.

„Иван и Косъма не се понасяха по време на студентските години и то точно заради тази хубавица. Тя ги направи сами да си говорят, но най-вече Иван. Той, милият, беше лапнал по нея и очите му изтичаха, щом я види да минава по коридорите. Накрая си я хвана за гадже, но трябваше да я дели със Сано и затова не го понасяше и на снимка“, разкриват източници, близки до обкръжението на Иван Христов.

Днес обаче враждата между двамата вече е напълно забравена и Иван дори нарочно поканил Сано за водещ на предаването си, за да му докаже, че всичко е минало и томахавката отдавна вече е заровена.

Онзи също приел с охота, защото днес е щастливо семеен и още много влюбен в жена си – прелестната Нели, за която се ожени миналата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар