Наталия Симеонова рискува живота си

Феята на любовта не иска и да чуе предупрежденията на приятелите й
0

Феята на любовта не иска и да чуе предупрежденията на приятелите й

Феята на любовта Наталия Симеонова поставя на сериозен риск живота си.

Тв водещата слабее с изключително рискова диета. За да не се тъпче постоянно с храна и да спре напълняването си, Наталия Симеонова пуши цигари като комин. Всички знаем какво причинява тютюнопушенето на организма, а в съчетание с наднорменото й тегло, рискът е доста сериозен.

Феята на любовта не иска и да чуе предупрежденията на приятелите й
Феята на любовта не иска и да чуе предупрежденията на приятелите й

Наталия Симеонова се подложила на агресивната диета заради периодичните коментари по неин адрес, които я докарали до потрес. Феята на любовта изпаднала в доста тежка форма на депресия, след като научила, че била сравнявана по килограми с бившата половинка на Филип Киркоров – Алла Пугачова. Някои дори твърдят, че Наталия Симеонова отдавна е прескочила 100 килограма.

За никого не е тайна, че феята на любовта отдавна не е онази крехка блондинка, която се появи преди години на екрана. Близки до Наталия Симеонова разкриват, че проблемите с килограмите й започнали след раздялата с половинката й Денис Ризов. Тя напълняла драстично след личната й драма.

Тв водещата е ограничила драстично приема на сладки изкушения и хляб. Тя си е поставила за цел да стесни малко ханша си. Твърдо е решена, че ще се отърве от излишните килограми и ще хвърли дългите роби, с които се покрива от няколко години насам.

За съжаление обаче Наталия Симеонова е твърдо убедена, че ще успее да постигне желания резултат с помощта на цигарите, тъй като по този начин ще й е по-лесно да наложи контрол над глада си. Тя твърдяла пред приятелки, че благодарение на никотина не изпитва неистово желание да се натъпче с поредната порция вредна и висококалорична храна.

Тя дори не искала да чуе притесненията на хората около нея, че тютюнът нанася сериозни вреди върху здравето й.
По всяка вероятност Наталия Симеонова е толкова нахъсана да отслабне заради поредната драма в живота й, пише pik.bg.

Припомняме, че Мария Силвестър й отмъкна под носа мястото на водеща в новото предаване на Би Ти Ви „Бригада Нов дом”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.