Животът на Михаил Билалов виси на косъм

Животът на Михаил Билалов виси на косъм
4 (80%) 3 votes

Японските нрави не толерират подобни изцепки и семейството на Санае е категорично, че ще потърси сметка на актьора

Животът на актьора Михаил Билалов виси на косъм.

За съжаление този път не става въпрос за поредния филмов сценарий, а за действителността. Запознати твърдят, че Михаил Билалов е забъркал доста сериозна каша.

За никого не е тайна, че Михаил Билалов заряза японката Санае, която му роди две деца и от известно време живее у нас с любовницата си – сценаристката Ваня Николова.
Всъщност това не е нищо необичайно, особено за българските мъже.

Михаил Билалов

Японските нрави не толерират подобни изцепки и семейството на Санае е категорично, че ще потърси сметка на актьора

Цялата тази екстра обаче може да му излезе доста скъпо и дори да се наложи да я плати с цената на живота си. Михаил Билалов, който заряза жена си и децата си в Париж, не смее да й поиска развод. Тази постъпка се чете като нагло потъпкване на правата на неговата съпруга.
Японските нрави не толерират подобни изцепки и семейството на Санае е категорично, че ще потърси сметка на актьора и ще защитят опетненото й достойнство.

Макар дамата Синае да не желае отмъщение, фамилията й е категорична, че такова ще има. Те няма да се спрат пред нищо да потърсят сметка на Михаил Билалов как така е изоставил съпругата си. Запознати твърдят, че именно страхът от възмездие възпирал актьора да подаде молба за развод.
Напоследък той постоянно сънувал кошмари, в които група разярени японци прилагат различни видове бойни изкуства върху него.

Към днешна дата Джаро живее в София заедно с любовницата си. Той се е настанил уютно в жилището й, но страхът от отмъщение не спира да го тресе. Напоследък напрежението в дома на любовницата му започнало да се покачва стремглаво. Михаил Билалов не може да намери мира – от една страна японската му съпруга и фамилията й, а от друга скандалите на Ваня.

Напоследък тя все по-често притискала актьора да се разведе и била категорична, че няма да търпи да е втора цигулка още дълго време, отбелязва klіukі.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар