Михаела Филева направи неочаквано разкритие, истината смая мнозина!

Михаела Филева направи неочаквано разкритие, истината смая мнозина!
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева разкри неочаквани факти за живота си!

Михаела Филева е признателна на майка си. Хубавицата разкрива в телевизионно интервю, че тя първа е открила нейния талант. В семейството на звездата няма хора с музикална дарба, тя е първата от рода си.

Нейната майка обаче е страхотен меломан и това я накарало да открие зрънцето в нея , разкрива Михаела Филева в предаването.

Михаела Филева

Михаела Филева разкри неочаквани истини за живота си

След това нейната родителка я записва на уроци по пеене, което много е помогнало за бъдещата й кариера. И досега чаровницата се вслушва в съветите на своята майка, защото тя е най-безпощадна и към грешките, които прави.

Певицата, която в момента е жури в шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви, си спомня и първата си песен, която изпяла. Тя е известната шлагерна мелодия на Паша Христова „Една българска роза”. По време на ученическите й години вкусовете й се променили.

През нейното тийнейджърство тя е била страстна почитателка на Бритни Спиърс, слушала и парчетата на Еминем. В песните на белия рапър тя виждала самата себе си.

По-късно на музикалния й вкус са повлияли нейните състуденти от Музикална академия. Тя е благодарна на средата, на обучението и на своите преподаватели които са й помогнали да стане такава, каквато е днес звездата.

Михаела Филева има и своя теория за успеха. Тя е на мнение, че никой не трябва да се взема на сериозно, защото няма нещо, което да не е открито и правено преди нас. За нея известността е нещо преходно, като трябва по-скоро да запазиш човешкия си облик.

Освен с музика очарователната изпълнителка обича да се занимава с шиене и танци. На тези хобита певицата също отдава голямо внимание и време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар