Михаела Филева унизена жестоко, бясна е!

Михаела Филева унизена жестоко, бясна е!
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева разкри унизителни случки от участията си, с които не може да се примири!

Михаела Филева не може да забрави това, което й се случило веднъж в провинцията. При едно свое участие подпийнал зрител пъхнал сто лева в сутиена й. Дълкокраката поп дива останала изумена и не знаела как да реагира.

Първата й мисъл била да се развика или да напусне скорострелно сцената. Тя не била навикнала по този начин да си изкарва парите. Пияният поискал така да поздрави компанията си, но това не било в приоритетите на певицата.

Михаела Филева

Михаела Филева не иска да се държат с нея като с чалгаджийка

Тя държала труда й на артист да е оценен подобаващо. Михаела Филева подозирала, че тъй като народа все още е фен на чалгата, той е навикнал по този начин да дава пари на своите любимки.

В този момент тя не знаела как да преглътне обидата и как да реагира, но за нея това било крайно унизително. Но покрай чалгата българската публика вече е усвоила някои вредни навици, като това да пъхат пари, където не трябва, за певиците.

Михаела Филева си спомня и друга, също толкова неприятна случка при нейно участие. Тогава, пак в провинцията, тинейджъри накъсали няколко салфетки и ги изпратили в лицето на певицата. След този неприятен инцидент брюнетката не издържала и побегнала от сцената.

В момента Михаела Филева е една от съдиите в шоуто „България търси талант”.

Преди време певицата бе сравнена с колежките си от чалга бранша. Тогава певицата се пусна без грим, от спалнята си и с това озадачи феновете си. те веднага я нарочиха, че се е превърнала в поп фолк дива.

Преди известно време Михаела Филева бе в хипарски стил, след което го изостави. Точно провокативните дрехи на певицата, силния й грим и поведението на поп дивата, както и цялата й промяна във визията взривяват почитателите й, които я гледат на екран като жури в „България търси талант”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар