Джино отмъстен: Връзката на Джена и Наско Стоев се разпада!

Джино отмъстен: Връзката на Джена и Наско Стоев се разпада!
4.5 (90%) 2 votes

Джино отмъстен за подлото отношение на Джена към него! Сега и връзката и с Наско Стоев се разпада!

Любовта на поп фолк дивата Джена и Атанас Стоев –Малкия Канар вероятно не е толкова красива. Джена заминала на турне в Германия с колегата си Фики Стораро и диджей Живко Микс.

Според клюката барабанистът от оркестър Канарите бил пословично стиснат. На Малкия Канар му се свидели парите и затова той не придружил годеницата си в чужбина. Но запознати твърдят, че Фики Стораро не бил безразличен към разградчанката.

Джена

Джена се държа гадно с Джино, но ето, че съдбата й готви изненада

Синът на Тони Стораро отдавна й бил хвърлил око и в това турне виждал брилянтна възможност да се случи нещо по-пикантно между тях. Брюнетката също не била безразлична към мускулестия певец.

Пък и била се наслушала на невероятните му креватни изпълнения, та нищо чудно да се възползва от времето, което ще прекара с него по-дълго в Германия.

Малкият Канара бясно ревнувал гаджето си, дори от сянката й. Той не я оставял и за секунда сама, и треперел някой да не му я открадне. Затова сега беснеел от ярост, че неговата любима е заминава на турне с толкова изкусителен мъж, като Фики Стораро.

Той бил чувал и за неговите любовни подвизи, които още повече го подлудявали, разкриват близки до музиканта.

Фики и Джена ли ще са новата чалга двойка?!

Фики и Джена ли ще са новата чалга двойка?!

Други обаче били на мнение, че Атанас Стоев сам си е виновен за тази ситуация. Той не пожелал дари да се раздели с двеста лева, колкото ще му струвало да придружи гаджето си на участието й в Германия. Сега, останал сам, без нея в България, той не успявал да си намери място от безсилие и ревност.

Джена се опитвала досега да му угажда, за да не създава конфликти. Заради него, тъй като той не харесвал сестра й, тя я натирила чак в Германия. Нищо чудно да се срещне с Белослава там, но без да каже на Канара, подозират близки до певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар