Преслава показа нокти: Виж как нахрани колежките си!

Преслава показа нокти: Виж как нахрани колежките си!
3 (60%) 2 votes

Преслава добре нахрани завистниците си, показа характер!

Преслава хитро се измъкна от патовата ситуация, при която си навлече гнева на своите колежки. Гласовитката от Добрич запази мълчание за нападките на някои свои колежки, защото и тази година грабна наградата на Певица на годината.

С нея тя се закичи при раздаването на тазгодишните музикални отличия на Планета ТВ. Но яростните нападки заради тази награда буквално заля публичното пространство.

Преслава

Преслава показа, че няма да търпи повече подобно отношение към себе си

След което певицата запази мълчание до сега.Наскоро тя публикува на страницата си в социалната мрежа снимка на късметче, на които има три маймунки.

Едната е сляпа, другата глуха, а третата не говори. Именно това е стратегията на певицата, срещу която се изляха куп негативи за номинирането й. С първата маймунка Преслава заявява, че много добре вижда насочената пропаганда срещу нея и отличието, но ще предпочете да замълчи.

Също, че чува какво злобно коментират зад нейния гръб, но няма да падне до нивото на злобарите и няма да влиза в ненужни пререкания и обяснения. Като остави суматохата да отмине, а тя междувременно ще се радва на желаната статуетка и на победата си.

На въпросното листче с късметчета пише още, че тя няма намерение да отговаря или да се оправдава, нито да напада. Ще остави нещата така, за да не си навлича повече неприятности и продължение на спора до безконечност.

Преслава може и да е претръпнала, защото това не е единствения скандал, в който е намесено нейното име.

Певицата от Пайнер се изложи достатъчно и няма намерение да задълбава до дъното. Поп фолк дивата се успокоява, че все още може да се радва на фенове, които я обичат и подкрепят, и не дават ухо на злостните нападки срещу нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Преслава показа нокти: Виж как нахрани колежките си!”

  1. ТАНИ

    мар. 26. 2016

    ПЕВАЧКАТА НА ЧАЛГА И ПОП ФОЛК СТАВА САМО ЗА КРЪЧМИТЕ ,А ,И КАРИОКЕ,НЕ Е ЗА ГОЛЯМАТА СЦЕНА…

Добавете коментар