Елен Колева е съсипана

Елен Колева е съсипана
5 (100%) 1 vote

Актрисата заля социалната мрежа с постове, в които изразява огорчението си

Актрисата Елен Колева е съсипана след всичко, което й се случи.

По всичко личи, че Елен Колева е изтрита от живота на Калин Терзийски и то безвъзвратно.
Близки до Елен Колева разкриват, че в последно време писателят се прави, че изобщо не я познава. Освен това е зачеркнал тотално от социалната мрежа стихотворенията, които й беше посветил.

Причината за всичко това е, че Калин Терзийски се върнал с подвита опашка при съпругата си Ивана преди около месец. Да неотдавна той не бе прекратил окончателно отношенията си с палавата „шивачка” Елен Колева, но сега вече всичко помежду им е останало в миналото.

Елен Колева

Актрисата заля социалната мрежа с постове, в които изразява огорчението си

Очевидно завръщането на писателя в семейното му гнездо му е подействало отрезвяващо и той дори не иска да си спомни за залитането си по златотърсачката.
Любовта помежду им пламна преди няколко месеца. В началото на тази година отношенията им бяха в своя пик и Калин Терзийски посвещаваше всеки свой стих на Елен Колева.

Актрисата също прописа и му връщаше обяснения в стихове. Отстрани всичко изглеждаше някак декадентско-романтично. Розовият им балон обаче се спука само няколко месеца по-късно.

След като Калин Терзийски напусна съпругата си Ивана Генова, той приюти в жилището си бездомник. Тогава той посочи, че бедните хора са в пъти по-добри от богаташите.
Малко след това той заживя под един покрив с Елен Колева, която разтапяше сърцето му с фалшиво свирене на пиано на песните на „Бийтълс”.

За никого не е тайна, че писателят има сериозни проблеми с алкохола. От време на време получава някакви просветления и спира да пие, но за кратко, а после си наваксва пропуснатото. От обкръжението му твърдят, че заради Елен Колева е стигнал до положението да закусва с бутилка алкохол.

Междувременно актрисата залива социалната мрежа с постове, в които излива огорчението си. Тя твърди, че се чувства предадена и изоставена, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар