Никола Анастасов закъса със здравето, не може да излезе от дома си

Гласувайте за статията

Никола Анастасов е зле със здравето, не излиза от дома си

Никола Анастасов отново е прикован на легло

Никола Анастасов закъса сериозно със здравето. Актьорът отново е прикован на легло след като уж се беше възстановил от получения инсулт и не може да излиза от дома си. Това разкриха разтревожените му близки, които споделиха, че ситуацията е наистина много притеснителна.

Никола Анастасов

Никола Анастасов

Това се случва точно в момента, в който Анастасов смяташе, че всичко е наред и може да се върне на сцената. Той дори трябваше да играе в Сатиричния театър, в спектакъла Убийство е експреса, но в последния момент участието му е било отменено, а вместо него на сцената излязъл колегата му Вели Чаушев.

Тази му роля трябваше да е голямото му завръщане след инсулта и прекараната тежка сърдечна операция, предават от Vsekiden.com. Анастасов до последно бил категоричен, че здравето му е стабилно и няма никакви оплаквания. От театъра също обявиха официално, че легендата се завръща на работа.

Но само часове преди спектакъла, той не успял да излезе от дома си. На пети март той също трябваше да играе в постановка, но влезе по спешност в болница и отново беше заместен от Чаушев.

Още тогава почитателите му не спряха да звънят в болницата, за да питат кога любимецът им отново ще играе. Засега обаче никой не може да даде отговор на този въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар