Коцето разкри истината за побоя с Кирил Тодоров

Коцето разкри истината за побоя с Кирил Тодоров
5 (100%) 1 vote

Певецът е категоричен, че ще съди младежа

Фолк певецът Коцето най-накрая разкри истината за побоя, който стана преди няколко дни в неговия клуб в Студентски град.

Припомняме, че при сбиването пострада Кирил Тодоров, чието семейство непрестанно тръбеше, че той е жертвата. Според Коцето обаче твърденията на семейството на Кирил Тодоров нямат нищо общо с истината. В предаването „Комбина” по Нова тв, той заяви, че е изгледал много внимателно видеото от въпросната нощ, от което става ясно, че Кирил Тодоров не е жертвата, а нападателят.

Коцето

Певецът е категоричен, че ще съди младежа

От думите на Константин става ясно, че Кирил Тодоров е „наврял носа на едно момче в окото”. Изпълнителят е категоричен, че охраната и управителят на заведението са спасили живота на Кирил. 23-годишният младеж изпадна в кома след побоя в дискотеката, а според очевидци той е бил ударен от гардовете.
Константин твърди, че това твърдение не кореспондира по никакъв начин с истината и Кирил Тодоров е бил изведен от дискотеката съвсем кротко.

Певецът недоумява как така семейството на младежа вместо да е благодарно, че охраната е спасила живота на сина им, твърдят, че той е в това състояние заради тях. Коцето твърди, че младежът е бил сериозно почерпен и е влетял в заведението отвън, за да раздаде правосъдие.
Всичко започнало от прехвърчане на искри между две съседни сепарета. Охраната се е намелила и конфликтът е бил потушен на мига, докато Кирил не влетял от съседно заведение.

Коцето твърди, че именно Кирил е причинил въргала в дискотеката и заяви, че ще заведе няколко дела срещу семейството му.
Адвокатът на момчето, което е пострадало от крошето на Кирил – Георги заяви, че пострадалият възнамерява да потърси правата си в съда.
Семейството на момчето все още не знае, че именно синът им е пострадалият при екшъна в столичната дискотека.

Водещите на „Комбина” посочиха, че са потърсили семейството на Кирил Тодоров, за да коментира думите на Коцето, но те са се покрили и не отговарят на позвъняванията им, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар