Хороскоп на Боряна Делчева за 21 март, понеделник

Хороскоп на Боряна Делчева за 21 март, понеделник
5 (100%) 1 vote
Вижте какво ви очаква в първия работен ден от седмицата според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица”

Овен пътуване и творчество
Понеделник е хубав и ползотворен ден за вас. В успешен период сте. Някои Овни днес ще тръгнат, а други ще пристигнат от път, но във всички случаи денят се свързва с приятни емоции. Наблюдава се известно примирение във връзка с финансови дела, но пък изпъкват други стимули за разгръщане на способностите. Добри възможности за творчество имате днес – предвижда в хороскопа си Боряна Делчева.

Телецполезни контакти
Спокоен и приятен ден, ще го употребите за разрешаването на задачите си. За да осъществите намеренията си, е необходимо да проведете някои срещи и разговори, и вие ще го направите. Не са изключени парични трудности, но съществуват благоприятни условия за успех, чрез контактите ви. Ще ви върви и по отношение на бизнеса.

Близнациматериален шанс
Развитието на обстоятелствата днес е доста полезно за вас, но вероятно малцина ще се възползват. Изглежда мислите и вълненията ви са в сферата на любовта, изтласквайки на заден план всички останали теми. А изгодните възможности са фиксирани в материалната област – пари и професионално израстване.

Раквъзможни са напрежение и конфликти
Напрегнати сте, въздържайте се спрямо конфликти. Материалната сигурност сега не ви е приоритет, безпокои ви известна неопределеност в личния живот и в работата. Необходимо е да внесете яснота, бъдете бдителни и разумни. Някой ви се противопоставя, но ако бъдете решителни и непреклонни, ще издържите изпитанието.

Лъвважен е самоконтролът
Ако контролирате темперамента си и сте по-умерени във всичко, ще имате по-голям успех. Впрочем, не е лошо да се радвате и на малките си постижения, да сте по-скромни в изискванията си. Дори с незначителни материални средства, благодарение на способностите и труда си, бихте могли да реализирате замислите си. Хубав ден за творчество.

Девахубав ден за любов и семейство
В личния живот се наблюдават приятни новости, акцентът на които е в любовта. В този смисъл повечето Деви ще се посветят днес на общуването с любимия човек. Освен това изпъкват доста задачи от семейно-домашно естество, чието изпълнение също ще погълне част от времето ви. Но бъдете въздържани, не се карайте за дребни неща с близките, приятелите и познатите – съветва Боряна Делчева.

horoskop-07Везни успех за пари и бизнес
Имате прекрасни възможности да си възвърнете отнето ви имущество. В сферата на материалните ви дела се забелязва позитивна промяна, която открива нови, добри перспективи за бизнес и доходи. В тази връзка за някои Везни понеделник ще премине в пътуване. Ползотворно е, още повече ако разшири кръга ви на общуване. Сега е добре да действате не самостоятелно, а в екип с други хора.

Скорпионнуждаете се от усамотение
Потиснати и неуверени сте, но скоро ще възвърнете доброто си самочувствие. Всичко около вас е движение, променя се и в края на краищата добрите резултати ще надминат дори най-смелите ви очаквания. Мнозина са определили деня за усамотяване, но препоръката е да наблегнат на контактите. Чрез тях се отпушват материалните дела до ситуация на „печалба” от лотарията.

Стрелецтрудности
Тревожни сте поради възникналите необясними за вас обстоятелства. Някои Стрелци изживяват трудни моменти в любовта, а други са силно притеснени от развитието на професионалните си дела. Подредете мислите си. Имате и добри възможности в материалния сектор чрез контактите си днес.

Козирогработа, ангажименти
Вашият ден се характеризира с малки новости и в този смисъл не е изключено да възникнат извънредни ангажименти. От една страна се наблядават благоприятни перспективи за напредък в работата и добри финансови постъпления, но от друга, сте предразположени към допускане на грешки.

Водолейосъществяване на намеренията
Понеделник е хубав ден за Водолеите. Откриват се изгодни възможности за реализация на замислите – независимо дали се отнасят до личен живот или делови задачи. Действително не липсват проблеми, които рефлектират върху настроението ви, но изглаждате достатъчно устойчиви, за да постигнете желаните резултати.

Рибизадръжки
Има вероятност вашият ден да премине тягостно. Нещо ви измъчва, чувствате се нещастни. Нямате съществени причини за подобно настроение и бихте могли да обърете някои задръжки в свой интерес. Заемете се с нещо ново. Що се отнася до изпълнението на ваше желание, точно днес няко съдейства за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар