Врагове от „София ден и нощ“ любовници в живота

Гласувайте за статията
Марио и Рая се залюбили още в началото на снимките на сериала „София ден и нощ“

Рая и Марио от „София ден и нощ“ не могат да се дишат на екрана, мо между актьорите нещата стоято по коренно различен начин в реалния живот – разкрива „Уикенд“. Михаела Павлова, добре позната като танцьорката от „Денсинг Старс“ и фитнес маниакът Адриан Зурков извън снимачната площадка са доста повече от колеги и приятели – отбелязва изданието.

Двамата заформили бурна мръзка още в началото на снимките на сериала. „София ден и нощ“. Адриан, който във филма се явява като скандален Казанова, хлътнал до уши по Михаела и месеци наред се влачел като кученце по нея. Градската легенда разказва, че двамата си паснали доста като характери и много често били засичани заедно в обстановка, далечна от работната. Връзката им бързо прераснала в интимна, но Михаела била категорична, че не искала да се раздухва.

Двамата месеци наред се отдавали на страстен маратон след снимките, но раят им не продължил твърде дълго. Драмата настъпила, когато Адриан дал заявка за сериозни намерения към колежката си, но та определено нямала намерение да го превръща в мъжа до себе си. За Михаела историята с екранния Марио била просто забавление и мислела, че заслужава мъж, далеч по-добър от него.

Марио преглътнал мъжкото си самолюбие

Марио преглътнал мъжкото си самолюбие

Въпреки разрива в отношенията им тя категорично му заявила, че не иска да се карат и ако от негова страна все още желанието е живо, могат да запазят интимната си връзка, но без да я лансират. Поведението й дълбоко наранило Зурков, но той все пак се съгласил на условието.

Мъжкото му самолюбие и ревността обаче все пак го подтикнали да сподели на приятелите си за жената в леглото си и не след дълго всички на снимачната площадка почнали да шушукат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар