Кейт и Уилям за кралица Елизабет: Хора припадат пред нея, а Джордж я нарича Gan-gan! Преглеждания: 10241

Кейт и Уилям с куп забавни спомени за кралицата
0
3/5 - (1 vote)

Кейт и Уилям направиха куп комични разкрития за кралица Елизабет по повод 90-годишния й рожден ден

Кейт и Уилям разказаха един куп комични истории свързани с кралица Елизабет. Двамата съпрузи споделят забавни анекдоти във връзка с 90-годишнината на нейно величество, която ще отпразнува юбилея си на 27 март тази година. Кралското семейство е щастливо, че кралицата ще празнува своята годишнина, но не пропускат да разкажат и някои забавни истории за нея.

Кейт и Уилям разказват, че са виждали хора да припадат пред нея. „Когато си от малък със суверена навсякъде, ставаш свидетел на уникални неща”, спомня си принц Уилям. Едно от най-запомнящите се преживявания той има, когато Елизабет прави посещение в провинцията. „Виждал съм хора буквално да треперят пред нея, но неведнъж, когато тя каже „Здравейте”, те буквално припадат. И по-далеч от „Здравейте” често пъти не сме можели да стигнем”, допълва още той със смях.

Премиерът Дейвид Камерън признава, че въпреки ниския си ръст, нейно величество успява да накара всички други да се чувстват по-малки от нея. „Не са малко политиците, които са се срещали с нейно величество и въпреки ниския си ръст така ги е респектирала, че са си тръгвали с усещането, че е поне 6 – 7 инча по-висока от тях”, разкрива той. И допълва, че самият той се чувства по подобен начин.

Кейт е още една кралска особа, която споделя с усмивка забавни моменти за кралицата. „За всички нас тя е кралицата, но за Джордж е просто Gan-gan. Това е много специално име за него и тя винаги сияе, когато той се обръща по този начин към нея”, споделя още Катрин.

Кейт и Уилям с куп забавни спомени за кралицата
Кейт и Уилям с куп забавни спомени за кралицата

Тя разкрива, че нейно величество обожава правнуците си и винаги, когато малките наследници на Кеймбридж отседнат при нея намира начин да ги зарадва с малки подаръци. „Тя бе на седмото небе, когато се роди Шарлот. Обожава Джордж, но това малко момиченце сякаш е ангел за нея и цялото семейство”, споделят с възторг Кейт и Уилям. Както е известно раждането на малката принцеса се превърна в по-голямо събитие и от раждането на принц Джордж, тъй като тя е първата пряка претендентка за трона родила се в Британия от 50 години насам.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.