Невероятно! Близнаци от Виетнам с различни родители

Невероятно, но факт! Майка от Виетнам роди близнаци с различни бащи
0

Невероятно, майка от Виетнам роди близнаци с различни бащи

Невероятно! Семейство от Виетнам наскоро подложили своите две годишни близначета на ДНК тестове, които установили, че децата имат една и съща майка, но различни бащи.

Родители от Виетнам наскоро решили да подложат своите двегодишни близначета на ДНК тестове, разкривайки, че децата всъщност имат една и съща майка, но различни бащи. Родителите на децата, чиито имена се пазят в тайна, са били принудени от членовете на семейството да направят тестове, с оглед на това, че децата не си приличат.

Тамошните медии съобщават, че едното дете е имало гъста и малко къдрава коса, докато другото е имало тънка и права коса. Колкото и невероятно да звучи, в крайна сметка лекарите установили, че жената, която е родила близнаците е имала връзка с друг мъж и е забременяла от него, както и от съпруга си. Куриозното в случая е, че децата въпреки че са близнаци, практически не си приличат по никакъв начин.

Това може би е първият подобен случай във Виетнам, но със същата ситуация миналата година се изправя една жена от Ню Джърси. Когато майката заченала децата си, тя твърди, че техен баща е мъжът, с когото официално е имала връзка.

Заради факта, че малчуганите изобщо не си приличат, таткото поискал ДНК експертиза. Резултатите от теста са установили, че той е биологичен баща, но само на едно от децата. А американката трябвало да си признае, че по времето, когато е забременяла, е поддържала отношения и с друг мъж.

Невероятно, но факт! Майка от Виетнам роди близнаци с различни бащи
Невероятно, но факт! Майка от Виетнам роди близнаци с различни бащи

Според лекарите, въпреки че това е много рядко и почти невероятно явление, поне на пръв поглед, то наистина е възможно. Яйцеклетката на жената живее 12 до 48 часа, така че е напълно възможно яйцеклетките на една жена да бъдат оплодени от двама мъже, в рамките на периода на овулация.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.