Раздор в семейството на Лора Крумова

0

Раздори тресат семейството на Лора Крумова

Тежък раздор тресе семейството на Лора Крумова. Половинката Сотир й изневерява. Въпреки, че пухкавата блондинка му е простила за забежката, тя продължава да проявява мнителност към него. Журналистката е забранила на любимия си да стъпва в бара, намиращ се на партерния етаж в мол „Парадайз“, от който се излъчва предаването й. Причината за забраната на Лора Крумова е една от сервитьорките в бара.

Мария, която също е блондинка, е келнерката, взела ума на Сотир. Половинката на тв водещата посещава често бар „Харем“ в мола. Докато любимата му се изявява в телевизионен ефир, той сваля сервитьорките в бара. Сотир оставал в заведението, докато трае предаването на Лора.

Тв водещата разполагала единствено с косвени доказателства за изневярата му. След като Сотир научил, че го подозира веднага прекратил връзката си с Мария.

Мнителната Лора Крумова често проверява телефона му. Впечатление веднага й направил един нов номер, срещу който било записано името Марин. Крумова веднага проверила на кой е този номер. След проверката установила, че на него отговаря жена, а не мъж. Сотир обяснил, че е това е телефонният номер на управителя на бар „Харем“. Той се оправдал пред любимата си, че е взел номера му, за да прави резервации за свои приятели. Инструкторът така и не успял да обясни на половинката си защо на този телефон отговаря сервитьорката Мария.

Лора
Явор кръшка на Лора със сервитьорка

Но Лора Крумова не се предава лесно. След като научила за аферата на мъжа си, тя станала редовен клиент на заведението. Всеки път затрупвала Мария с малки поръчки и освен това се държала надменно с нея. Не след дълго блондинката напуснала работа. Но не защото се уплашила от пухкавата водеща, а защото си намерила богато гадже, пише Хот арена.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.