Ирина Тенчева съсипа Иван Христов

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева съсипа живота на Иван Христов

Връзката на Иван Христов с Ирина Тенчева го доведе до пропастта. Продуцентът удари дъното заради скандалната си любовница. От секретарка и пиарка тя стана тв водеща и любовница на заможния продуцент. Но именно връзката му с нея е причината за серията от неуспехи, които търпи.

Ирина Тенчева е стъпила на врата му. Тя дава наставления на дребничкия продуцент не само в палата в „Драгалевци“, който той купи за нея, но и в работата. Наставленията на скандалната блондинка са причината за неуспеха на продукциите на Иван. По съвет на половинката си той се захвана с „Фермата“. Риалитито се оказа истински провал. Неуспехи търпят и останалите продукции на Иван, отново заради Ирина.

Възмутените му колеги от бТВ коментират, че едва ли тази есен медията ще преподпише договорите за продукциите му. Едно е сигурно – Иван върви към фалита с Ирина. Скандалната блондинка вече е изхарчила значителна сума от спестяванията на любимия си. По харчове тя може да се конкурира с Николета Лозанова. Бившата госпожа Сарачинова е пръснала цяло състояние за разкрасителни процедури, дрехи и бижута. От сумата, която Иван получи от продажбата на джипа на Вихра, не е останала и стотинка, пише БЛИЦ.

Идеята да си прибере возилото и да го продаде беше на Ирина. От самото начало тя не крие ненавистта си към бившата съпруга на любимия си. Вихра също не й остава длъжна, особено след поредното изказване на блондинката, че Ава ще прекара ваканцията със семейството й.

Иван и Ирина

Ирина Тенчева разори Иван

Бившата на продуцента я постави на мястото й, заявявайки че Ава ще прекара ваканцията с нея, ако майка й разреши. Брюнетката заяви, че Ава има двамата родители, които много я обичат и сърце, в което има единствено за родителите й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар