Петя Дикова постави на риск живота си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Петя Дикова избяга от операционната маса, започва лечение с народна медицина

Петя Дикова от години влачи тежко заболяване. Водещата от бТВ има проблеми с щитовидната жлеза. Диагнозата й е болест на Хашимото. Болестта си Пипи наследила от красивата си майка.Петя Дикова

Пипи била посъветвана от най-големите светила спешно да се оперира. В началото се съгласила. Направила необходимите изследвания в болницата. Малко преди операцията щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков внезапно променила решението си и избягала в къщи.

Петя в момента се опитва да излекува коварното си заболяване с народна медицина. Използвала билки срещу болестта на Хашимото.

Отдавна Петя лекува щитовидната си жлеза. Заболяването се контролира с хормонални таблетки, които се приемат всеки ден. Но въпреки лечението жлезата на телевизионната водеща работела едвам, което е причина за бързо покачване на телесното тегло. Освен това ръцете и краката й вечно са студени и изпитва непрекъснато неоправдано чувство за умора.

В последно време се появили възли, които трябва да се отстранят оперативно. Като цяло образованията са доброкачествени. Но само след премахването им може да се гарантира, че няма опасност за живота на Пипи.

Петя Дикова била наясно със заболяването си. Но въпреки това взела решението да рискува здравето си, а защо не и живота си.

Близките й са тотално разстроени от неразумното решение на младата жена. Притесняват се да не се влоши здравословното й състояние.

30-годишната щерка на Сашо Диков и Аня Пенчева страда от липса на  късмет и в личния си живот. Известните й родители страдат заради нея защото все не може да си открие подходящо гадже. Мъжете в живота й били съвсем малко. Дали заради болестта си или, че много ги избира, но досега Петя Дикова само  едно гадже е запознавала с фамилията си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар