Ето какво нещастие крие Рут Колева!

Ето какво нещастие крие Рут Колева!
5 (100%) 1 vote

Рут Колева е нещастна в личния си живот, ето какво крие!

Певицата Рут Колева лекува любовна мъка в Америка, където живее в момента. Червенокосата фурия сега е част от участниците в новото реалите по Нова телевизия „Звездни стажанти”.

Наскоро изпълнителката довери, че е сама, без мъж до себе си. Преди около половин година тя се разделила с приятеля си Александър.

Рут Колева

Рут Колева с кошмарни преживявания в любовта

Причината за това не било обикновеното обяснение, че не си пасват като характери. Напротив, двамата се разбирали просто брилянтно. „Просто нещо се счупи”, лаконично обяснява раздялата си певицата.

Преди това 25-годишната певица имаше връзка с Любо, познат ни от „Къртицата”. Но и тогава двамата бивши влюбени са разделиха по необясними причини. Тогава певицата бе една от първите знаменитости, които се присъединиха в първия сезон на реалите формата „Къртицата”.

И бързо прикова вниманието върху себе си, защото тогава се завъртяха страст, любов, дори се заговори и за нейна бременност. Тогава тя заяви, че двамата с Любо имат силно привличане, като преди това името й се оплете с това на Калоян.

Рут Колева винаги се е нервирала, че медиите се фокусират повече по пикантериите от личния й живот, отколкото върху успехите в музикалната й кариера. Певицата твърди, „че човек трябва да има дете, когато го иска и желание, и да има време за него.

Иначе още преди две години тя е първия български изпълнител, който има издаден албум в Япония. Направи световно турне, като тя пя в седемнадесет държави. Рут Колева пя в такива мегаполиси, като Токио и Ню Йорк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар