Хороскоп на Боряна Делчева за 18 март, петък

Хороскоп на Боряна Делчева за 18 март, петък
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за петъчния ден според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

Овенуспех
Очертават се хубави трансформации за делата ви, петък носи успех. Пред някои от вас се откриват прекрасни възможности за пътуване, чрез които ще извършат желани подобрения. Тенденцията за любовния живот също е благоприятна. Намерете време за почивка, позволете си малко развлечение – съветва в хороскопа си астроложката Боряна Делчева.

Телецвъзнаграждения
Денят е печеливш и независимо в какво направление са делата ви, усилията ви ще бъдат възнаградени. Не е изключено днес да имате повече работа, ангажименти и неприятности, но крайният резултат си заслужава. Само не давайте поводи за разправии, а намерете време и за почивка.

Близнацилюбовен успех
Изглеждате нервни и конфликтно настроени, внимавайте! – предупреждава астроложката Боряна Делчева. Действително не сте предпазени от трудности, но не е зле да контролирате емоциите си. Откриват се чудесни възможности за творческа изява, за уреждане на домашни дела, за постижения в работата. Ще се радвате и на любовен успех.

Ракнеприятности вкъщи
И за вас петък идва с проблеми, бъдете предпазливи в отношенията си с околните. Възможни са конфликти и неприятности вкъщи. Овладявайте се, не се подвеждайте. Нищо чудно някой умишлено да е целял да ви навреди. Денят е по-добър за професионална реализация, забелязва се позитивна промяна в работата.

Лъввъзможни са придобивки
Петък се характеризира със сполука и прекрасни възможности за финансови постижения. Действително се очертава повече работа, но ще спечелите с труда си. В бизнеса имате шанс да възвърнете позиции и да възстановите загубите си. Задава се хубава промяна и в интимния живот.

Девавероятни главоболия
За мнозина изпъкват парични проблеми, а не са изключени и конфликти. Наблюдават се любовни неприятности, загуба на позиции. Имате по-добри възможности за успешен ден, ако наблегнете на служебната си дейност. Нищо чудно да ви зарадват хубави новини.

11Везниима вероятност за нова връзка или контакт
Изглежда и за вас петък е изпълнен с работа, но се пазете от преумора. Не се изтощавайте, не подценявайте здравето си. Достатъчно забележим и уважаван е трудът ви. Намерете време за срещи, разговори, контакти, развлечения. Звездите подчертават значението на нова връзка или контакт с човек от другия пол.

Скорпионвъзможни са лоши вести
Вашият ден е успешен, вероятно мнозина са в сполучлив период. Върви ви както в делово отношение, така и в повечето лични дела. Въпреки това днес паралелно с постиженията, ще се сблъскате и с неприятности. В много случаи става дума за лоши съобщения, засягащи ви лично. Не им обръщайте прекалено внимание – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Стрелецочакват ви парични приходи
Възможни са грижи покрай претърпени загуби. Но изглежда ще се примирите с тях, при условие, че са могли да бъдат и по-големи. Петък е с добри предпоставки за финансови приходи, особено от страна на брачния ви партньор или ако работите в екип с половинката си. Въздържайте се от разправии.

Козирог – бъдете въздържани
Денят е напрегнат, необходимо е повече да се владеете. За голяма част от представителите на знака петък се характеризира с придобивки по линия на семейния партньор. Ще се радвате на приятни преживявания вкъщи. В приятелски кръг ще отпочинете и ще се възстановите емоционално.

Водолейбъдете нащрек
Мнозина от родените във Водолей ще се чувстват потиснати, нервни и с вързани ръце. Важно е да намерят сили и да преодолеят състоянието на негативизъм. Вероятно сами усещат чуждо зло влияние и това е така, но могат да се оправят. Главното е да се пазят от грешки и конфликти, да не се подвеждат.

Риби – завършване на задача
Днес едва ли ще имате възможност да почивка, но знаете, че трудът ви ще бъде възнаграден. Завършването на поета от вас задача се свързва с материални приходи. Контактите ви в обществото също не са за пренебрегване. За някои Риби са възможни печалби от път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар