Неочаквано: Славена Вътова разкри страшна тайна!

Неочаквано: Славена Вътова разкри страшна тайна!
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова разкри най-големия си кошмар в живота!

Славена Вътова разкри ужасяваща тайна. Славена Вътова призна, че за малко не изгубила дъщеря си. Мис България все още не е забравила кошмара около последния месец от бременността си.

Тогава лекарите почти изгубили тоновете на малката й дъщеричка и затова решили да я оперират секцио. Така на бял свят се появила малката й щерка Ема, а майкаат още преживява кошмарните си спомени около дните преди раждането си.

Славена Вътова

Славена Вътова едва не изгубила бебето си, това е огромният й кошмар и до днес

Славена Вътова имала желание да роди по естествен път, но това усложнение накарало медиците да действат бързо и адекватно, за което тя име страшно благодарна. Навременната им реакция им позволила тя днес да се радва на своето малкото съкровище.

Манекенката е щастлива,че вече е станала майка и се радва на радостна да имаш дете. Малко преди да роди малкото си съкровище Вътова се омъжи за човека, когато обича. Двамата се венчаха набързо и без излишен шум. Красавицата е съпруга на българския вълк от Уолстрийт-Юлиян Цолов.

Той бе сред едни от най-желаните млади милионери у нас.Цолов живя дълго време в Америка, много е ерудиран и с големи финансови възможности. В миналото той е излизал все с популярни жени или манекенки с перфектна визия.

Юлиян Цолов харесал Славена Вътова от скандално клипче в Интернет, гласи тогавашната клюка. На него Мис България 2006 година се отдава на любовни ласки с тогавашното си гадже.

Оттам милионера си нарочил красивата брюнетка, като не спирал да я ухажва, докато тя не остави приятели си и се впусне в по-сериозна връзка със Славена. До мига, когато накрая узаконили връзката си и двамата се радват на малката си дъщеричка Ема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар