Истинския Владимир Путин бил убит, Русия управлявана от негов двойник?

Истинския Владимир Путин бил убит, Русия управлявана от негов двойник?
4 (80%) 4 votes

Владимир Путин бил подменен с негов двойник, истинския отстранен при атентат

Бившата съпруга на Владимир Путин Людмила направила това разтърсващо разкритие. Според нейната изповед светът живее с най-зловещата тайна и лъжа.Владимир и Людмила Путини

Това твърдение на Людмила Путина втрещи Русия и целия свят. Бившата руска първа дама е споделила това пред немската медия Die Welt. Германците обаче не посмели да публикуват материала заради невероятният скандал, който ще предизвика, пише сайтът bradva.bg.

До скандалната информация се добрала WorldTruth.TV и го направила достояние на света.

Истинският Владимир Путин е бил убит при атентат срещу него преди доста години, твърдяла Людмила. Човекът, който е най-влиятелният лидер в света е специално подготвен от т.нар. „руска върхушка“ със специална мисия.

Бившата съпруга разказва, че Путин бил с доста лош характер. Животът й с него бил същински ад. Тормозел нея и дъщерите си.

Един ден вечерта при нея дошъл известен руски генерал, който й съобщил, че съпругът й загинал при атентат срещу него. Той я предупредил да пази мълчание и да не споделя с никой тъжната вест.

На сутринта същото високопоставено лице посетило вдовицата и завело при нея неизвестен мъж, който бил копие на Владимир Путин по външен вид. Генералът представил госта и заповядал на Людмила Путина да забрави разговора от предишния ден. Той я предупредил да си затваря устата и да играе ролята на любяща съпруга. „От тук нататък това ще е твоят съпруг“, издал заповед генералът.

За Людмила не било трудно да се вживее в новата роля. Новият й мъж бил съвсем различен от оригинала. Държал се любезно и бил незаинтерисован от новото си семейство, но поне не ги тормозел като истинския.

Людмила Путина споделя, че истинският Путин бил неудобен за някои могъщи хора, които го ликвидирали още в началото на неговото управление. Тя разкрива, че днес светът вижда неговият двойник, който се подчинява и изпълнява волята на тази руска клика.

Когато на Путина било съобщено, че трябва да се разведе тя изпитала голямо облекчение.  Все пак е трудно да се живее с непознат човек, пише сайтът bradva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар