Хороскоп на Боряна Делчева за 17 март, четвъртък

Хороскоп на Боряна Делчева за 17 март, четвъртък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещае за днес хороскопът, публикуван във в. „Марица“

Овенпридобивки вкъщи
Звездите определят качествена промяна в делата ви, денят е подходящ за уреждане на материални въпроси и задачи от битово естество. Изпъкват напредък и придобивки. Грижите и безпокойствата ви се свързват с близък човек. Избягвайте конфликти – съветва в хороскопа си астроложката Боряна Делчева.

Телец хубава промяна
Хармоничен и приятен ден, въпреки че не е изключено да сте потиснати и с лоши предчувствия. Изпъкват радостни съобщения, хубава промяна в кръга на общуване. За някои най-важна е компанията на приятелите, а за други – любовните метаморфози. Наблюдават се и придобивки от материално естество.

Близнацивъзможни са неприятности
За вас четвъртък е тежък в емоционално отношение. Наблюдават се неприятности от лично естество. При някои Близнаци се свързват с брачния партньор. Надали ще имате желание за контакти, но ви е необходима подкрепа и ще се почувствате по-добре при общуването с близки и приятели.

Ракнови предизвикателства стоят пред вас
В личния живот на мнозина от вас настъпват радикални промени. Денят фиксира материално благополучие и носи успех в семейно-домашни дела. Но не е лошо да внимавате по отношение на работата си. Склонни сте да идеализирате и допускате грешки. Препоръчва се днес да отпочинете и да подредите мислите си.

Лъвизясняване на обстоятелствата
Изясняват се важни за вас обстоятелства днес, вероятно ще получите съобщение. Нищо чудно програмата ви да се обърка, да бъдете притеснени. Неприятностите ви са съсредоточени вкъщи и по отношение на пътуване. Иначе денят е хармоничен и благоприятен в материален смисъл. Може да разчитате и на подкрепа.

Девавъзможни са притеснения
Посрещате с тревоги деня, но ако се ориентирате към контакти с близки и приятели, ще се успокоите. Нищо чудно да се предпазите и от допускане на грешки. Препоръчва се по-умерено отношение към работа и хора. Пазете се от прибързани действия, не идеализирайте – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

zodii-16Везнине се отдавайте на безпокойство, а наблегнете на контактите
За доста Везни денят е много емоционален и се свързва с безпокойства. Звездите очертават голяма позитивна промяна в живота. Но на първо време няма да им е лесно. Не се препоръчва пътуване днес. Денят е подходящ за контакти. Имате солидна подкрепа от по-възрастни приятели.

Скорпион потърсете равновесието
Важно е днес да сте уравновесени и да се стремите към разбирателство с околните. По отношение на дела от семейно естество е хубаво, да сте по-отстъпчиви. Не са изключени любовни притеснения, ревност и недоразумения. Очертават се неприятности и във връзка с пътуване. Опитайте се да внесете повече яснота и ред в живота си, намерете време и за почивка.

Стрелецбъдете отстъпчиви
Планетните аспекти очертават хубава промяна. За повечето от вас денят ще бъде ангажиран, но обещава успех в делата. За да си спестите някои грешки, се препоръчва да сте по-компромисни и да поддържате хармонични отношения. Необходими са ви подкрепа и ходатайство.

Козирог – полезни контакти и любов
Благоприятен ден за срещи и контакти, обещава успех в лични дела. Потръгва ви и в любовния живот. За мнозина главната тема днес е пътуване или уреждането на финанси. Ще намерите опора в лицето на близка жена и на приятелите си. Имате късмет и в разрешаването на домашни задачи.

Водолейразчитайте на покровителство
Предразположени сте към грешки, търсете съдействие. Може да разчитате на влиятелно покровителство, ще уредите важни за вас задачи. При мнозина обаче денят се свързва с повече домашна работа и тревоги от семейно естество. В любовта се налага да направите компромис.

Рибивървете по средния път
Хубав ден, ще ви зарадват съобщения. За някои Риби те са равносилни на излизане от затруднение. Възможни са протекции. Не е лошо обаче да контролирате емоциите си и да сте по-умерени в изявата си. Не се хвърляйте през глава да разрешавате задачи, по-добре се възползвайте от почивката – съветва в хороскопа си Боряна Делчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар