Близките на Миро в шок: Лъгал е за приятелката си, има връзка с роден политик! (подробности)

Близките на Миро в шок: Лъгал е за приятелката си, има връзка с роден политик! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Миро втрещи всички с истината за себе си и особено своите близки!

Пълен кьорфишек се оказа любовта, връзката и така наречения годеж на Миро с неговата приятелка от Лондон – Ели. Това разкритие втрещи близките му, след като се разбра, че певецът е поддържал заблудата за любимата си само, за да не нарани хората, които обича.

Истината обаче гръмна като бомба и шокира хилядите му фенове. Защото стана ясно, че Миро действително поддържа връзка, но не с жена, а с мъж, при това човек от родната политическа действителност.

Миро

Любовта на Миро и Ели се оказа просто приятелство, за прикритие на истината

Двамата били заедно от няколко месеца, но отношенията им били толкова горещи, че бизнесменът и политик купил мезонет на певеца, при това на най-скъпата улица в столицата – ул. „Витоша“.

Новият дом на бившата половинка на Галя от Каризма, се шири на площ от 150 квадратни метра, а цената на подобни апартаменти не пада под 400 000 евро, съобщи вестник „Всеки ден“.

„Какво ли трябва да му е правил Миро и как ли трябва да го е омагьосвал, че да си развърже така кесията някой мъж, при това политик?! Голяма любов ще да е това, голямо чудо“, коментират из светските среди на столицата.

Припомняме, че от известно време насам Миро започна все по-упорито да говори за своята Ели от Англия и дори бе заявил, че обмисля сериозно да създаде семейство и да има деца от нея. Е, очевидно е, че това е било само за заблуда, а ако наистина иска деца, то певецът ще трябва да си ги осигури ин витро и то от сурогатна майка.

„Миро много се бои от реакцията на семейството си и затова още крие своята ориентация. Той няма смелостта на Люси Дяковска или на щерката на Йорданка Христова и това го убива. Макар че живеем в 21 век и ако така се чувства себе си и щастлив, трябва да се бори за това щастие“, убедени са източници, близки до талантливия музикант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар