Животът на Крум Савов се превърна в истински ад

Животът на Крум Савов се превърна в истински ад
5 (100%) 1 vote

Напоследък спортният журналист сериозно занемарил работата си

Животът на Крум Савов претърпя пълен крах.

След като получи тежък удар на работното си място, от което бе уволнен, за спортния журналист последва още един тежък удар и този път той е в личен план.
През последните няколко дни усилено се мълви, че Крум Савов и съпругата му Мая са пред развод.

Клюката носи, че Мая Савова е в интимна близост с боса на заведението „Бесо“ – Емил Петков, по-известен като Емо Негъра.
Именно това е причината, поради която Крум Савов е на път да поиска развод от половинката си.

Крум Савов

Напоследък спортният журналист сериозно занемарил работата си

Запознати с любовната афера на половинката на Крум Савов разкриват, че тя е близка с Емо Негъра от половин година. Двамата толкова много си били допаднали, че са на крачка да заживеят под един покрив.
Близнаците на Мая и Крум Савови – Катрин и Крум-младши, които са третокласници също са наясно с връзката на майка им.

Двамата се запознали в Италианския лицей, където учат децата на известното семейство. Емо Негъра често пъти водел племенницата си на училище, а Мая – децата си и така се запознали.
Бившите вече колеги на Крум Савов от Би Ти Ви разкриват, че именно проблемите в личния му живот са го довели до там, че да занемари сериозно работата си.

За никого не е тайна, че до неотдавна Крум Савов бе перфекционист по отношение на работата си.
От кухнята на медията издават, че напоследък спортният журналист, който бе началник на отдел „Спорт” вместо да разпределя задачите на репортерите и да следи актуалните новини, той прекарвал почти цялото си работно време в телефонни скандали с половинката си.
На всичкото отгоре няколко пъти си позволил да се появи на работа в нетрезво състояние и това преляло търпението на шефовете му.

В крайна сметка търпението на Венелин Петков се изчерпало и той отстранил Крум Савов от шефския пост, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар