Разкриха разтърсващата истина за смъртта на Емил Димитров

Разкриха разтърсващата истина за смъртта на Емил Димитров
4 (80%) 3 votes

Готвят спектакъл посветен на великия певец

Единайсет години след смъртта на големия български певец Емил Димитров, наяве излезе разтърсващата истина.

Истинската причина за смъртта на Емил Димитров бе разкрита от негов близък пред в. „Шоу”.
Със сигурност животът на певеца не е бил лесен. И той като всеки човек е имал своите терзания и проблеми. За съжаление обаче като немалка част от българското общество е давил мъките си в ракия.

Според близкия приятел на Емил Димитров именно ракията е била тази, която го е довършила.
От думите му става ясно, че дългият път на певеца към смъртта е бил изключително тежък и мъчителен.

Емил Димитров

Готвят спектакъл посветен на великия певец

Въпреки всичко за никого не е тайна, че Емил Димитров е тънел в лукс. Доказателство за това са ризите му с жабо, богатите папионки от кадифе, вилата с прислуга, ценните вещи, импресарио, Олдсмобил…

В ексклузивната си изповед приятелят на Емил Димитров разказва, че за него певецът е бил пример за подражание по отношение на стила на живот.

Преди време режисьорът Ники Априлов, който е познат на широката общественост като водещ на предаването „Като лъвовете” от близкото минало също направи доста интересни разкрития за Емил Димитров.
Той дори се зае с нелеката задача да опише живота и творчеството на великия изпълнител с цялата му емоционална наситеност.

Идеята за спектакъла се зародила още преди четири години и получила благословията на наследника на Емил Димитров – Емил Димитров-младши. Най-емблематичните му песни ще бъдат изпълнени от Пейо Филипов и две от „лъвчетата” на Ники Априлов – Денислав Новев и Велин Михайлов.
Режисьорът изрази надежда, че спектакълът ще е готов до 23 декември, когато е рожденият ден на големия певец.

Ники Априлов се е заел с детайлно проучване на живота на Емил Димитров, за да може да го представи пред публиката на спектакъла във всичките му краски. Така или иначе каквото и да се говори за певеца, той ще си остане един от най-големите български изпълнители, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар