Ирина Тенчева бясна: Това, което се случи, я накара да изригне! (Иван Христов онемя)

Ирина Тенчева бясна: Това, което се случи, я накара да изригне! (Иван Христов онемя)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева преживя истински кошмар днес, докато водеше щерка си на школо!

Ирина Тенчева започна днешния си ден с истински кошмар, който я накара да изригне във Фейсбук. Сутринта, докато карала дъщеря си на училище и носела раницата, закуската и всички такъми на момиченцето, любимата на Иван Христов станала жертва на жесток обир.

Крадци тарашили всичко от автомобила й, но без да счупят нищо и да оставят следи от взлом, обясни самата Ирина Тенчева. Нападението над нея е определено като жестоко, защото освен парите, на които пострадалата изобщо не държи, тя се е простила с личните си документи, както и с нови проекти, снимки и видеа със семейството й и други ценни материали, които били на лаптопа й.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева обрана пред школото на дъщеря си днес

Цял ден Ирина Тенчева обикаляла като луда по институции – полиция, банки, съд и прочие, но така и не е ясно дали изобщо откраднатите неща ще могат да се намерят, за да й бъдат върнати.

От профила си в мрежата, Ирина Тенчева реши да предупреди всички други майки и родители като цяло, че напоследък около училищата и детските градини в столицата се навъртат хайки от престъпници и крадци.

Те използвали всеки удобен момент, за да издебнат и най-малкото разсейване на хората, за да оберат, както колите, така и дрехите или чантите им. „Денят не се познава по сутринта, а по престъплението, с което започва“, изригна Ирина Тенчева.

Половинката й Иван Христов онемял като научил за бедата, която я е сполетяла, но за жалост той също няма нито силата, нито властта да помогне. Освен да дръпне една юнашка благословия по адрес на апаша и да организира романтична вечер за домочадието си, та барем успокои малко любимата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар