Ужас: Жена крещи „Аллах Акбар“ в столична маршрутка!

Ужас: Жена крещи „Аллах Акбар“ в столична маршрутка!
5 (100%) 1 vote

Жена крещи „Аллах Акбар“ в столицата, хората в паника!

Брутален екшън се разиграл в столицата през изминалия петък. Датата е 11 март 2016 години. Страховитата случка станала в маршрутка номер пет. Маршрутът на превозното средство е от Студенски град, като крайната спирка е централна гара и автогарата до нея.

Часът е малко преди девет сутринта. Пътниците в микробусчето още не могат да се опомнят от страх. Няколко очевидци си спомнят, че маршрутката била претъпкана, имало и задръстване. Изведнъж в района, малко след Студенски град се извисил висок момичешки глас.

Аллах Акбар

„Аллах Акбар“, викала непознатата, а пътниците изпаднали в паника

Тя заплашила, че „всички ще умрат, а нейните братя ще ги въведат в правата вяра. Това е само началото”, почти изкрещяло момичето. Студентка от Тетевен си спомня, че като чула тези злокобни слова целия й живот минал като на филм и тя вече очаквала взривовете, защото помислила, че момичето е живо камикадзе. И останалите пътници помислили, че ще бъдат взривени.

Но след като изстреляла думите на български, тя обърнала на арабски и извикала „Аллах Акбар!”, като продължила да разговоря по телефона с братството си. Хората останали като попарени, не смеели да гъкнат, а възрастна жена припаднала от ужас. Студентката все пак намерила сили да се извърне и да погледне тази, която заплашвала. Тя и се сторила най-обикновена млада жена, без да се отличава изобщо от останалите хора.

Тогава все пак един от пътниците, мъж събрал смелост и се обадил на телефон 112. След като звъннал на полицията жената, която заплашвала и извикала предизвикателно „Аллах Акбар” слязла малко преди паметника на Левски, на бул. „Дондуков”.

Шофьорът чинно я изчаквал да слезе и продължил по маршрута си. След малко с полицейски сирени ги спират патрулки на местото около сточна гара и бул. „Сливница”. Полицаите взимат описанието на момичето, което заплашило с взривяване и се връщат по бул. Дондуков, за да я заловят.

Според пътниците в злополучния микробус полицаите, които ги разпитали, били много дружелюбни и внимателни, те реагирали светкавично на подадения сигнал.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ужас: Жена крещи „Аллах Акбар“ в столична маршрутка!”

  1. Delo

    апр. 04. 2016

    Най-лошото е, че непрекъснато се случват някакви подобни глупости. В един от столичните трамваи имаше двама араби, които викаха някакви глупости и проклинаха хората. Беше доста неприятно и доста хора слезнаха принудително. Подобна ситуация имаше и в един тролейбус, наскоро в близост до Хаджи Димитър. Двама бежанци- изглежда африканци си оставиха чантата и слезнаха, добре, че една жена се развика.

Добавете коментар