Димитър Рачков с тузарски подарък за родителката си

Димитър Рачков с тузарски подарък за родителката си
1.5 (30%) 2 votes

Димитър Рачков вдигна царски палат за майка си

Димитър Рачков построи палат за 200 бона за майка си

Димитър Рачков вдигна царски палат за майка си! Актьорът се показа като изключително грижовен син и се погрижи за жената, която го е родила. Още преди няколко месеца водещият на Като две капки вода е настанил майка си в къщата, която построи в Твърдица, която уж беше за него и Мария Игнатова.

Димитър Рачков вдигна палат за майка си

Димитър Рачков вдигна палат за майка си

Заради многото им ангажименти, двамата обаче така и не ходели там, затова Рачков решил да предостави имота на майка си, за да не стои празен.

Палатът е построен върху фамилен имот, който комикът е наследил от баба си. Само за строежа на новата къща той дал 100 хиляди лева, а като се добави към нея и обзавеждането, озеленяването, охраната и всички останали глезотии, общата сума скочила на двеста бона, предават от Hotarena.net.

Рачков се е погрижил за безопасността на дома като го е обезопасил с камери и жива охрана. Освен това имението е с подово отопление и разполага с джакузи, четири на брой камини и отделни бани за гостите.

Повече от ясно е, че актьорът демонстрира стандарт на живот, нетипичен за колегите му. Не е тайна, че той от години не се занимава с театър, а изкарва парите си като част от телевизионни халтури.

Той е постоянен водещ на Господари на ефира, а когато не е на екран с тях, се изявява в Като две капки вода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар