Брендо е в неизвестност

Брендо е в неизвестност
5 (100%) 1 vote

Интерпол не може да открие Брендо

Брендо се покри като дупнишките мафиоти Братя Галеви. Кокакиновият крал е в неизвестност и не може да бъде открит от Интерпол. Във връзка с обвинението, което му отправиха румънските власти, е издадена червена бюлетина за издирването му.

Искането на властите в южната ни съседка датира отпреди три години. Апелативният съд у нас реши в края на септември миналата година, че той няма да бъде екстрадиран в Румъния. Мотивите за това решение не станаха ясни. Въпреки отказа на българските власти да го екстрадират, румънците продължават да го търсят. Срещу него се водят разследвания не само от страна на румънските власти, но и от страна на швейцарските. Той е разследван за пране на пари в Швейцария.

През септември месец миналата година, властите у нас издадоха решение на Брендо да напусне страната. Искането му беше уважено поради представяна от страна на защитниците му епикриза, според която той има нужда от лечение в чужбина. След като получи разрешение за напускане на страната, Брендо се зае с подготвяне на предстоящото си заминаване и лечение в Германия, пише Ретро.бг.

Точно преди година се повтори същият сценарий. Въпреки забраната да напуска страната, мафиотът се покри. Докато властите уточняваха издирван или не е Брендо, той дори издаде книга. Тогава той имаше наложена мярка „Подписка“. Вътрешният министър обяви малко след като властите пожелаха да се свържат с него, за да уведомят за обжалването на решението, че всъщност Брендо не е издирван.

Брендо

Брендо се покри като Братя Галеви

Точно преди две години щерката на мафиота беше отвлечена. Лара прекара в плен 40 дни. Тя бе отвлечена пред дома на мафиота, където похитителите я изтръгнаха от ръцете на съпровождащия гард.

Мистерията покрай отвличането на Лара така и не се разплете. И до днес остава загадка кои са похитителите и защо е била отвлечена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар