Годеницата на Тошо Тошев избяга (Вижте защо?)

Гласувайте за статията

Тошо Тошев няма да вдигне шеста сватба, Цвета Маркова се върна при мъжа си

Журналистът Тошо Тошев се размина на косъм от поредната си сватба. Младата му бъдеща невеста избяга при мъжа си.Тошев и Маркова

Причината Цвета Маркова да зареже Тошо Тошев е предбрачен договор. Бившия главен редактор на в. Труд и поднесъл да подпише договор, с който да уредят отношенията си след евентуален развод. Такъв акъл дали трите му големи деца. Когато видели колко заслепен е татко им от бъдещата си млада невеста решили да го накарат да защити имуществото си, пише vsekiden.com.

Когато наследниците на легендарния журналист разбрали, че подготвя шестата си сватба те изготвили предбрачния документ и го предоставили на младоженеца. Тошо Тошев решил да ги послуша. Когато младата журналистка видяла договора вдигнала скандал до небето. Тя сметнала, че с това ще убият романтиката на връзката си. Дигнала си куфарите и се върнала при съпруга си, с който още не са разведени. Освен това напуснала и вестник „Преса“.

Напористата спортна журналистка се върнала при съпруга си и двете си деца без да й мигне окото за Тошев. Мъжът на Маркова хич не е за изпускане, споделят запознати. Семейното им жилище е обзаведено по последен писък на модата. А освен това преди да започне аферата с шефа си Цвета получила от половинката си луксозен джип, с който се фукала.

Клюките разказват, че съпругът на Маркова се срещал с мастития журналист и му поискал по 200 хилядарки на дете да даде развод на благоверната си.

Близки до семейството на Цвета Маркова подозират, че журналистката и законния й съпруг може да са измислили схема да изнудят Тошо Тошев за пари. А той за малко да налапа въдицата. Те недоумяват как приемал децата на Цвета, които били по-малки от неговите внуци.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар