Щерката на Трифон Иванов взриви с разкритието си

Щерката на Трифон Иванов взриви с разкритието си
4 (80%) 2 votes

Дъщерята на Трифон Иванов направи потресаващи разкрития

Щерката на Трифон Иванов взриви обществеността с разкритията, които направи. Тя разкри потресаващи факти дни след смъртта на баща си. Галина Иванова е възмутена от отношението на жената, с която баща й е имал връзка до смъртта си.

Както вече стана ясно, футболистът е имал приятелка, с която заживял на семейни начала след развода си. Именно въпросната дама е извършила нещо непростимо. Съкрушената Галина Иванова разкри, че само няколко дни след като е направила разкритието за продажбата на апартамента на баща й, е била извършена поредната свинщина, както тя определи грозната постъпка. От гроба на баща й изчезнало бебешкото шишенце, което тя била поставила там.

Само преди дни съкрушената Галина направи разкритието, че приятелката на баща й обявила за продажба апартамента му. Имотът се появи в сайт за продажби, където е обявен на цена от 90 000 евро. След разкритието на дъщерята на Трифон Иванов обявата е била премахната, но тя се натъкнала на поредната наглост. Бебешкото шишенце от гроба на наскоро починалия й родител, изчезнало, пише БЛИЦ.

До него Галина оставила и свещ. Тя също е била изхвърлена заедно с шишенцето. Иванова написа в мрежата, че моли баща си да й прошка. Почернената млада жена пише, че много го обича и съжалява за случилото се. Тя публикува и снимка на колата на починалия си родител. Наследницата на Трифон Иванов сподели, че сивият джип продължава да е движение и се управлява незаконно от жената, която е била с баща й.

Трифон Иванов щерка

Щерката на Трифон Иванов взриви с разкритието си

Преди няколко седмици, в края на месец февруари внезапно ни напусна незабравимият Трифион Иванов. Внезапната му кончина потопи в скръб хиляди близки, приятели, колеги и почитатели на футболната легенда. Според появилата се информация в медиите, жизненият път на спортиста е бил прекъснат от сърдечен проблем.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Щерката на Трифон Иванов взриви с разкритието си”

 1. swet

  мар. 15. 2016

  Разправиите за имоти и пари стават все по-грозни и дребнави! И всичко това на още неизстиналия гроб на един велик спортист и голям българин.
  Дано душата ти познае покой, Трифоне! Ще те помним с достойнство и характера ти, за разлика от жените около теб:
  http://vbox7.com/play:92cddf9fc4
  http://vbox7.com/play:0cabcf3181

Добавете коментар