Трагедия сполетя Марая Кери (Близките й се отказаха от нея)

Трагедия сполетя Марая Кери (Близките й се отказаха от нея)
4 (80%) 1 vote

Марая Кери отказа да спаси сестра си, близките й се отрекоха от нея

Братът на музикалната дива Марая Кери наскоро даде интервю, в което разкрива колко е сурова и твърда сестра му. Певицата може да притежава милиони, но дори не се трогва за семейството си. И е готова да прекрати всякакви връзки с тях.

Той е буквално бесен заради сестра си, а причината е повече от основателна. Оказва се, че, сестра им Алисън е в болница, и в момента се бори за живота си. Лечението на младата жена е скъпо, но Марая изобщо не се трогнала от тежкото състояние на сестра си.

Певицата, която е сгодена за милиардера Джеймс Паркър, по никакъв начин не отговаря на призивите за помощ на семейството си и решително отказала да участва в разходите за нейното лечение. „Вероятно повече харчи за храна за кучето си, отколкото би й струвало да й осигури правилното лечение за сестра си”, заяви братът на Кери, в коментар, относно отношението на музикалната дива.

„Твоята сестра умира, бори се с последни сили, а къде си ти? Мислиш си, че си страхотна, но ти си истинско чудовище”, добавил той. Алисън Кери, сестрата на певицата Марая Кери и Морган Кери е тежко болна, на 54 години и е майка на 4 деца. Жената се нуждае от спешна сложна операция на гръбначния стълб и мозъка. Освен това е ХИВ позитивна и шансовете за нейното възстановяване са много малки.

„Марая трябва да се появи, трябва да покаже някаква подкрепа. Аз застанах до сестра си още миналата година, вярвайки, че Алисън ще умре. Марая нито веднъж не се появи, нито се обади в болницата”, разказва Морган.

Семейството на Марая Кери се отрече от нея

Семейството на Марая Кери се отрече от нея

„Трагично е, че докато показва наоколо огромния си диамантен пръстен, не желае дори да се появи и да ни погледне в очите, да погледне поне за миг сестра си”, казва още Морган за портала The Sun. Семейството на певицата буквално се отрече от нея след последната й постъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар