Скандал с наследството на Трифон Иванов месец след смъртта му (Подробности)

Скандал с наследството на Трифон Иванов месец след смъртта му (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята и половинката на Трифон Иванов в жесток скандал за наследството му

Половинката на Трифон Иванов продава жилището му

Жесток скандал с наследството на Трифон Иванов. Само месец след смъртта на легендарния футболист, споровете между близките му започнаха. Дъщерята на железния бранител – Галина, първа се оплака от Фейсбук профила си, че жената, с която баща й живя до смъртта си – Валя, вече се разпорежда с наследството му. И в частност с огромния апартамент на Туньо във Велико Търново, който вече е обявен за продажба.

Скандал с имотите на Трифон Иванов

Скандал с имотите на Трифон Иванов

Жилището по документи се води не на Трифон, а на майката на Валя, което лишава Галя и сестра й от наследство. Което е и причината дъщерята на защитника да изкаже публично недоволството си от случващото се. „Само 19 дена след погребението на баща ми, тази жена продава жилището му. Можете да си представите за какъв човек става въпрос“, не крие негодуванието си младата жена.

galinaКоято е бясна и от факта, че Валя продължава да кара колата на покойния й баща – емблематичния за Велико Търново джип с четири тройки в регистрационния номер. Галина настоява за запор на имуществото на баща й, за да не може половинката му да се разпорежда с него, но това няма как да се случи, коментират специалистите.

galina1Тъй като няма нарушение на закона, а самият Трифон приживе изглежда е решил как да уреди имотното си състояние. Без значение доколко това е правилно от морална гледна точка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Скандал с наследството на Трифон Иванов месец след смъртта му (Подробности)”

 1. s

  мар. 14. 2016

  Едва си отиде един достоен мъж и жените му почнаха да му делят имотите. Недостойно!
  Нека го запомним с други неща:
  http://vbox7.com/play:92cddf9fc4
  http://vbox7.com/play:0cabcf3181

Добавете коментар