Лудия репортер Даниел Петканов втрещи гаджето си!

Лудия репортер Даниел Петканов втрещи гаджето си!
3.5 (70%) 2 votes

Даниел Петканов втрещи гаджето си с това, което й сервира като неочакван подарък!

„Лудият репортер” Даниел Петканов буквално се изгаврил с гаджето си на празника на жената. Репортерът на Милен Цветков е известен със закачките и дебелашкия си хумор, но за празника на половинката си той преминал всякакви граници.

Неговата любима, моделката Александра Богданска, не получила нито букет от разкошни цветя или скъпо бижу, за което всяка жена копнее. Любимият не й подарил нито кученце или друго някаква сладка изненада, а и връчил прахосмукачка.

Даниел Петканов

Даниел Петканов скри шапката на гаджето си, хубавицата не иска да повярва какво й сервира той

Той направил подаръка пред дискотеката, където приятелката му и нейните дружки купонясвали за 8-ми март.

Преди това Даниел Петканов увил кутията като голям подарък и тогава я поднесъл на изнeнаданата си приятелка. Но след като развила панделките, тя едва не припаднала от тази вещ, която се оказал вътре.

Не стига че се изгаврил по този начин, но и репортера заснел цялото това действие и реакция на любимата си, за да се хвали после пред приятелите си.

Даниел и Александра са двойка от две години. През цялото това време Мис национален отбор по баскетбол търпи закачките и шегите на лудака до себе си.

Хубавицата все още стиска зъби и позволява той да се смее на неин гръб, но не се знае докога ще изтрае още с тези подигравки, питат се и нейните приятелки. Александра Богданска също е известна със своя хумор.

Но на красивото момиче вече й идва в повече шегите на репортера и не на път да му скръцне сериозно със зъби, особено след последната подигравка с прахосмукачката, разкриват запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар