Иван Ласкин предаде доверието на Алекс Сърчаджиева: Виж какво направи!

Иван Ласкин предаде доверието на Алекс Сърчаджиева: Виж какво направи!
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин предаде доверието в него, отново се качи пиян в автомобила си!

Иван Ласкин кара отново джипа си пиян. Ексцентричният актьор се запил с приятели в открит бар във Военна академия, като си пийвал червено вино.

След като денят превалил и се здрачило, той се яхнал на мощния си джип „Тойота” и отпрашил в неизвестна посока. Актьорът бил в компанията на Росен Цанков. После към тях се присъединила певицата Рут Колева и накрая при аверите отишъл и приятеля на Иван Ласкин- Димитър Ковачев-Фънки.

Иван Ласкин

Иван Ласкин пак се поддаде на порока си, за ужас на жена си Александра

На въпрос на журналисти защо кара пиян возилото си, отговора бил напълно в негов стил. Мъжът на чаровната Алекс Сърчаджиева заявил в прав текст, че в барчето на Военна академия той пил само боза.

Изобщо нямало и помен от вино, а след като журналистите му се обадили с такъв провокативен въпрос, той вече има един намръщен ден. Дотогава всичко е било радостно и слънчево, но след въпросите той не се чувства повече комфортно и набързо затворил телефона си.

Иван Ласкин е изиграл доста знакови роли в различни български ленти. Той обаче наскоро влезна в болница, като припадна преди да се качи на сцената на плевенския драматичен театър.

Припомняме, че Иван ласки гастролираше в главната роля на пиесата на Чехов „Иванов”. Той бе на представлението със старозагорска трупа. Тогава актьорът бе приет по спешност в университетската болница в Плевен.

Но състоянието му бързо бе стабилизирано, като преде това той бе на системи и на кислородна маска. Според лекарите причината за припадъка се оказа високото кръвно налягане, което актьора е вдигнал преди това.

Преди това в пресата се появи слухът, че Иван Ласкин се отказва от твърдия алкохол и вече решил да се вземе в ръце. Но вероятно на старите навици трудно се устоява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар