Преслава отряза Калин Врачански: Ето защо актьорът пак е сам!

Преслава отряза Калин Врачански: Ето защо актьорът пак е сам!
5 (100%) 2 votes

Калин Врачански пак е сингъл, мераците му по Преслава май ще си останат незадоволени!

Калин Врачански отново е сам. Чаровният артист призна, че е самостоятелен електрон. Звездата от „Стъклен дом” разкри, че може би причината е в него и затова нещата между него, и гаджетата му не се получавали.

В момента очарователният блондин е сред участниците в имитаторското шоу „Като две капки вода”. Но артистът си призна, че макар да не е бил дълго с някоя от любимите си, той винаги запазвал с тях приятелски отношения.

Калин Врачански

Калин Врачански е хубавец, но има адски тежък характер, който редовно прогонва жените от него. Както се случва сега и с Преслава

Така се случило и с една от екс изгорите му, актрисата Силвия Петкова. Отношенията им запазили дотолкова топлината, че той дори бил поканен и отишъл на рождения ден на нейната майка. На друга пък своя бивша любовница той станал дори кръстник на нейната дъщеря.

Заради неудачите в личен план все по-упорито се носи слухът, че Калин Врачански действа и на двата бряга. Симпатичният блондин нито е потвърдил, нито отрекъл слуховете около тези клюки. Но няма и категорични доказателства, че в тях има и истина.

Името на актьора дори наскоро се оплете с това на певицата Преслава. Гласовитката от Добрич също е една от участничките в имитаторското шоу „Като две капки вода“ и веднага злите езици ги направиха, че заедно са мачкали чаршафите.

Историята мълчи дали това наистина е така, но това, че Врачански и топ певицата на „Пайнер” се сближиха като приятели е неоспорим факт. Поводът за упоритата мълва стана при първия лайф, при който Преслава не пожъна особени успехи заради превъплащението си в поп легендата Фреди Меркюри.

Тя и Калин Врачански се превърнаха в аутсайдери заради неудачните си превъплащения и тогава, за да не е на дъното Врачански кавалерски й даде пет точки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар