Истински ад: Това е най-големият кошмар в живота на Аня Пенчева!

Истински ад: Това е най-големият кошмар в живота на Аня Пенчева!
5 (100%) 1 vote

Това е най-големият ужас в живота на Аня Пенчева!

Аня Пенчева е претърпяла много страшна катастрофа. Красавицата в родното ни кино насила призна, че е излязла извън пътя и това за малко не й коствало живота. Тя е катастрофирала, когато шофирала, а да нея била дъщеря й Пипи – Петя Дикова.

Тогава возилото излетяло от пътя и само щастливата съдба я оставила в света на живите. Чаровната актриса, мечта за хиляди мъже у нас, разказа за страшната случка в предаването по Нова телевизия „Комбина”.

Аня Пенчева

Аня Пенчева едва не изгубила живота си, както и този на Пипи

Пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева секс символа на родното кино разказа за участието си в най-новия български филм „Извън пътя”. Тя уточни, че той е дело на режисьора Николай волев, който е режисирал и епичния български филм „Козия рог”.

Актрисата се възмути до дъното на душата си за определението на политици, че у нас не е имало турско робство, а съжителство. Тогава тя вбесено подчерта, че другата знакова лента, където е участвала „Време разделно” би трябвало да носи заглавие време за съжителство.

Тя разказа какви са били страховете й тогава и че една възрастна жена й дала да дъвче захарче, за да не я хванат проклятията на жените във филма, заради проклятията които се изсипали на главата й заради героинята, която изиграла в лентата.

Пред врене водещи Аня Пенчева призна, че тя е глезена съпруга и това й дава правото да си избира филмите, в които играе. Заради подкрепата на съпруга си Ивайло Караньотов тя не играе във филми на всяка цена, а има възможност да си подбира ролите и участията.

От ефира всеизвестната красавица призна, че много обича съпруга си. Причината е не само тази, че той умеел да обича искрено и истински, а защото знаел и да прощава. Чаровната актриса е в перфектни отношения и с първия си съпруг и баща на Пипи, журналиста Сашо Диков.

Той в момента пише книга, в която е отделил място и за бившото си семейство и от синия екран певицата уточни, че е сбъркал рожденото й място, което е родопския град Смолян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар