Прея се втали до неузнаваемост (Вижте тайната й)

Прея отслабна до неузнаваемост
0

Прея свали цели 15 килограма само за два-три месеца

Прея отслабна покрай новата си любов

Прея се втали до неузнаваемост. Изпълнителката, която беше еднакво известна с таланта си и с наднорменото си тегло, е неузнаваема в последните месеци. И това се видя ясно с участието й в Като две капки вода. Където тъмнокожата изпълнителка с удоволствие демонстрира новата си визия.

Прея отслабна до неузнаваемост
Прея отслабна до неузнаваемост

Прея е свалила цели 15 килограма при това в рамките на само два-три месеца. Певицата започнала да слабее още през есента на миналата година и на Нова година била със съвършено нова фигура. Самата тя признава, че сериозна мотивация за отслабването й е новият й приятел, чиято самоличност обаче не желае да разкрие.

Прея издава само, че избраникът й също е от музикалните среди. За да се втали, тя не се е подлагала на никакви строги диети, научиха от Hotarena.net. Изпълнителката просто премахнала от менюто си белия хляб, бялата сол и бялата захар като ги заменила с доста по-полезни алтернативи.

Освен това тя пие по много вода и не спира да спортува. Прея е доволна, че по този начин хем отслабва, хем не й се е наложило да се лишава от любимите си храни.

Освен това изпълнителката се придвижва само с колело, като отказва да ползва градски транспорт. така тя продължава да се поддържа във форма и след ударното си отслабване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.