Мария Силвестър проговори за Асен Блатечки (Вижте изповедта й)

Мария Силвестър проговори за Асен Блатечки (Вижте изповедта й)
4.17 (83.33%) 6 votes

Мария Силвестър разкри каква е истината за отношенията й с Асен Блатечки

Очарователната Мария Силвестър проговори за личния си живот. Въпреки, че никога досега не го е правила, тя склони да открехне завесата, видя Клюки.бг. Тв водещата с пронизващо сини за пръв път се изповядва за личния си живот и вероятно ще бъде за последен.

Повод за това станаха не само слуховете за връзката й с Асен Блатечки, но и развода й със Силвестър. От казаното от нея стана ясно, че двамата с бившия й съпруг не са в никак добри отношения. Актрисата отказа да коментира какви са причините за това, както и развода им. Единственото, което каза е, че много си притеснява какъв пример дават на сина си.

Тя заяви, че в момента най-важният човек за нея е синът й. Давид вече е на девет години и майка му се опитва да го възпита по начин, по който след време би се гордяла с него. Тя заяви, че учи сина си на чест и достойнството. Казаното от нея вероятно е препратка към бившия й съпруг.

Красавицата отказа да коментира дали в момента има човек до нея. Но категорично отрече за тиражираната информация за връзка между нея и Асен Блатечки. Тя заяви, че е истински професионалист и никога не би си позволила да създаде по-близки отношения с човек, с когото работи. Синеоката красавица сподели, че с актьора я свързва само приятелство и колегиални отношения.

Мария Силвестър

Мария Силвестър отрече за връзка с Асен Блатечки

След слуховете за връзка между нея и Блатечки се появиха твърдения, че актьорът е луд по Михаела Филева. Покрай формата той хлътнал по младата изпълнителка. Но не същото може да се каже за нея. Тя също е категорична, че никога не би започнала връзка с него. Младата изпълнителка имат сериозен приятел, с когото дели един покрив.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар