Ким Кардашиян може да скандализира понякога с визия, но винаги може нещо да научим от нея

Риалити звездата Ким Кардашиян еволюира през годините. За това заслуга имат куп стилисти. Половинката на Кание Уест може да ни предаде няколко урока по стил, въпреки, че понякога събира неодобрение и критика, пише tialoto.bg.Ким Кардашиян

  1. Яке от естествена кожа винаги е добро решение

Ако добавите кожено яке към тоалета си то ще успеете да завършите цялостния си силует. Якето се вписва добре както в комбинация с тениска и дънки, така и с всяка рокля.

  1. Високите токчета придават елегантност на всеки тоалет

Може би сте виждали Ким Кардашиян по дънки с съвсем обикновена тениска. Но обута с обувки на високи токчета нейната сексапилна визия е напълно завършена. Със сигурност високите токове не са чак толкова удобни, но пък за това правят чудеса.

  1. Да уцелите пропорциите е много по-лесно от колкото си мислите

Когато не знаете какво да облечете и пред вас има панталони с обемни крачоли и елек с по-голяма дължина със сигурност не смятате, че това е добро решение. Не се страхувайте, облечете ги и ще се изненадате от резултата.Ким

  1. Подходящото бельо е задължително

Ким Кардашиян е известна, че облича тоалети, които прозират. Със сигурност е веща относно подходящото бельо. Колкото и да е съвършен всеки силует може да бъде развален със сет неподхождащ на тоалета. Заложите ли на прозрачни дрехи, правилото е да не се комбинират със сутиен и бикини, които твърде се показват.

  1. Заложете на един цвят

Ако желаете да направите впечатление и да се откроите от множеството заложете на един цвят. Облечете се в еднакъв цвят от глава до пети. За разнообразие изберете различни материи и ги комбинирайте.