Десислава зачева с молитва

Гласувайте за статията

Десислава е решена да не губи повече време

Десислава копнее за още едно дете. Изпълнителката, която вече е на 36 години, е решила да не губи повече време и да действа. Приятелят й Благой Найденов качи в мрежата нейна снимка от посещението й в манастира „Свети Мина“. Храмът е известен не само в софийската околия, но и в цялата страна. Хиляди бездетни жени вече са заченали благодарение на молитвите си в светата обител. Десислава е една от тях и се надява, че светецът ще й помогне да осъществи най-съкровеното си желание.

Очевидци коментират пред „Шоу“, че изпълнителката често посещава манастира, за да се помоли на Свети Мина и Свети Стилиян.

Деси имаше планове да роди и докато беше със Зарко. Но това не се случи. Според слуховете, причина за разпада  на връзката и е станал именно отказа на изпълнителката да го дари с наследник. Този път блондинката е решила да не губи време и да зачене възможно по-скоро от настоящия си приятел. Въпреки разликата между тях от 17 години, тя иска да дари Благо с дете и очевидно този факт не я смущава.

Колежките й коментират, че този път няма да губи време и ще побърза да зачене. Колежките й се надяват, че тя няма да има проблем със зачеването и много скоро ще дари порасналия си син с братче или сестриче.

Десислава

Десислава мечтае за дете

Десислава не крие, че досега е отлагала зачеването заради кариерата си. Самата тя вече се чувства сигурна и спокойна в „Пайнер“. Ако слуховете за точката за майчинство в договора й с компанията, не са верни, няма причина тя скоро да не зачене. Според мълвата, продуцентът забранил на Деси да забременява в следващите три години. Това стана ясно по време на участието й в риалити формата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар