Огорчението, което Мария няма никога да преглътне

Огорчението, което Мария няма никога да преглътне
5 (100%) 1 vote

Мария таи огромна мъка в душата си

В душата на Мария има огромна мъка. Това стана ясно от изказването на изпълнителката по адрес на бившия й съпруг. Очевидно госпожа Гущерова все още не е преглътнала огорчението от брака си с него.

В интервю за „Уикенд“ тя сподели, че дъщеричката й Марая е нейното най-голямо постижение в живота не само като жена, но и като човек. Пайнерката допълни, че дава всичко за щастието на наследницата си и прави за нея дори и това, което надхвърля силите й. Тя сподели, че много би се радвала, ако един ден и бащата на Марая може да каже това за себе си.

С тези думи тя показа, че между тях има напрежение, вероятно породено от огорчението, което тя таи към него. Пайнерката допълни още, че не иска да си спомня за първия си брак и той сякаш никога не е съществувал за нея. Огорчена от случилото се между нея и Митко, Мария каза, че вече е зачеркнала от живота си този период. Повече от ясно е, че тя все още таи огорчение и болка в душата си. В противен случай, едва ли би се изразила по този начин, за човека от когото има дете.

Мария

Мария е огорчена от Митко

За сметка на огорчението си от брака с Митко, Мария сподели че в лицето на Християн Гущеров е открила най-милия и уравновесен човек. Тя сподели, че съпругът й постоянно доказва, че я обича истински и между тях никога не е имало сериозни противоречия. От първия миг изпълнителката останала очарована не само от кавалерското отношение, но и от интелекта на настоящия си съпруг.

С тези думи Мария затвори устите на клюкарите, които твърдят, че двамата с Хриси са пред развод. Пайнерката изрази надежда, че щастието й с Гущеров ще продължи и в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар