Защо Ирен Онтева се срамува от новия си?

Защо Ирен Онтева се срамува от новия си?
5 (100%) 1 vote

Ирен Онтева упорито крие новия си любовник

Ретро моделката Ирен Онтева упорито крие избраника си. Дългокраката красавица в момента има връзка с богат италианец. Умберто Фабри е най-новото й завоевание. Докато той не спира да афишира връзката си с нея, тя не прави точно обратното – крие, че двамата са интимни. Доказателство за това са фотосите, които красавицата споделя в мрежата. На тях тя показва прекрасната къща на половинката си, както и яхтата. Но навсякъде е сама и той не се вижда никъде.

За връзката им стана ясно наскоро. Това обясни и причината за честите воаяжи на красавицата до Монте Карло. Изборът й на тази дестинация едва ли е случаен. Там са най-богатите мъже в света. По време на една от почивките си там, красавицата забила италианския милиардер.

Освен успешния бизнес в Италия и Турция, той може да се похвали и с приятелството си с шефа на тимовете от Формула 1. Италианецът притежава луксозна яхра, дълга цели 34 метра. Почти всеки ден организира партита на борда й.

Откакто е с красивата Ирен, той не спира да афишира връзката си с нея. Нашенката вече се познава с всичките му приятели. Освен това той постоянно качва техни общи фотоси в мрежата, от които става ясно, че имат връзка.

За бившата на Христо Сираков не е проблем да харчи милионите на италианеца, но очевидно е признае кой е източникът им. След като се раздели с Ицо Стоте манекенки, тя има връзки единствено със заможни мъже, кой от кой по-богати.

Ирен Онтева

Ирен Онтева се срамува от любовника си

Красавицата дори беше на крачка от венчилото с милионера Давид Бучолини. Италианецът я заряза заради много по-млада от нея моделка, пише Хот арена.

Преди десет години тя роди син на Сираков, но връзката им не издържа дълго. Въпреки, че двамата не са заедно милионерът се старае нищо да не липсва на нея и на сина им.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар