Имотни драми съсипват Ирен Кривошиева

Имотни драми съсипват Ирен Кривошиева
5 (100%) 1 vote

Ирен Кривошиева е крайно разочарована от родното ни законодателство

Ирен Кривошиева преживява същинска драма с родния си дом. Актрисата се съсипва при мисълта, че няма право на достъп до дома, в който е израснала. Вече шеста година достъпът до имота, завещан от таткото на майка й, е ограничен.

Къщата на актрисата се намира в Банкя. Преди време имотът е бил реституиран. Собствениците на известния балнеоложки комплекс „Ясен“ се снабдили с нотариален, доказващ че притежават част от имота на актриса. Дружеството дори води дела срещу 80-годишната й майка.

Ирен Кривошиева се е обърнала към всички възможни институции и органи у нас. Актрисата е потърсила помощ от столичния кмет, както и от градоначалника на Банкя. Тя се е обърнала и към столичната прокуратура. Правораздавният орган е постановил, че тя има право и нотариалният акт на съседите й е невалиден. Въпреки това институцията постановила, че казусът не е в нейната компетенция и не може да се заеме с него.

В отчаянието си блондинката се е обърнала и към омбудсмана. За съжаление и това не помогнало. Актрисата е възмутена от факта, че родното законодателство позволява съседът ти да те изгони от бащиния дом и няма институция, която да го спре.

Тя е наела известен столичен адвокат, с чиято помощ е успяла да се сдобие с нотариален акт на част от имота. Но въпреки това все още не може да влезе във владения на собствения си дом.

Ирен Кривошиева

Ирен Кривошиева в битка с имотната мафия

Огорчена от родната действителност, скандалната актриса възнамерява да емигрира в Америка заедно с петия си съпруг.

Тя се завърна у нас преди три години, за да участва във ВИП Брадър. От тогава актрисата реши да остане в България. Тук тя срещна петия си съпруг. Но вече все по-често обмисля варианта отново да замине за Америка и да не се връща в родината, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар