Скандални разкрития за Маги на Слави

Скандални разкрития за Маги на Слави
4.5 (90%) 2 votes

Скандалната истина за Маги на Слави излезе наяве

Маги Ангелова, по-известна като Маги на Слави, тръгна по стъпки на шоумена. За богатството на Слави Трифонов се носят легенди. Шоуменът е сред най-богатите продуценти у нас. За него се знае, че не обича да плаща данъци. Той  е пръв по богатство, но последен при плащане на задълженията към хазната.

Шоуменът се учи от олигарсите и е намерил начин да не плаща данъци. Чрез офшорки той спестява стотици хиляди левове всяка година. От него пример взима и най-голямата му любов Магдалена Ангелова.

Блондинката върти незаконна дейност. Тя трупа богатство на гърба на държава. Маги на Слави се сдуши със скандалната Наталия Кобилкина и двете въртят незаконен бизнес без да дават отчет на НАП, научи „Уикенд“.

Оправните мадами провеждат съвместно семинари. Но наред с общото си начинание имат и много неуредени сметки.

За рускинята отдавна се знае, че пълни залите, предлагайки най-ниски цени на клиентите си. В момента тече усилена кампания на най-новия съвместен проект на двете дами. Той е насочен към ентусиасти, които желаят да се издигнат в живота. Пакетната цена за пет дневен семинар в луксозен хотел е 2000 лв. Срещу тази сума Маги на Слави издава съмнителен документ.

Към нея не е начислено ДДС. Така блондинката не само спестява пари на клиентите си, но и укрива приходите си. Сумата се плаща на ръка, пише Хот арена.

Желаещите да направят банков превод, трябва да заплатят данък добавена стойност. За тях общата сума скача с още 400 лв.

Маги на Слави

Маги на Слави укрива данъци

Въпреки привлекателното предложение, липсват кандидати за семинара на двете дами. Опитната Наталия Кобилкина се надява, че ще успят да привлекат най-малко петима души, въпреки че първоначално имали планове за най-малко 50.

Определено Маги на Слави има какво още да учи от опитната си колежка. Но с учителка като нея, много скоро бившата на шоумена ще навакса.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар