Кариерата на Преслава заложена на карта

Гласувайте за статията

Кариерата на Преслава е заложена на карта

Заради собственото си безразсъдство Преслава може да загуби гласа си. Изпълнителката ще се подложи на операция. Именно тази интервенция може да стане причина за загубата на гласа й. Причината за това не е здравословен проблем, а суетата на пайнерката.

Преди време тя се подложи на операция за коригиране на големия бюст. Гръдната обиколка на Преси никога не е била повод за гордост за нея. Тя не крие, че големият бюст й е създавал неудобство. След като отслабна, операцията стана наложителна и Преси се подложи на нея.

Преди година изпълнителката промени още нещо във външния си вид, което не харесва. Тя се подложи на актуалната сред звездите манипулация – ринопластика.  Чрез тази интервенция се коригират несъвършенствата на носа. Преси не харесва обонятелния си орган и формата му й създава сериозни комплекси. Тя скъси и изтъни значително носа си след първата ринопластика, но иска да се подложи на още една операция.

Преди няколко дни тя е посетила клиниката на един от най-известните пластични хирурзи в столицата, за да се консултира с него относно предстоящата операция. Специалистът я предупредил, че операцията крие риск за нея. Възможно е след нея тя да загуби гласа си. Вероятността за това е 50 процента, но все пак има такъв риск.

Все още не е ясно какво ще реши Преси. Дали ще се подложи на операцията от суета или ще помисли за кариерата си. В момента изпълнителката е на върха. Въпреки недоволството на колегите й, тя отново стана певица на 2015-та.

Преслава

Преслава може да загуби гласи си от суета

Пайнерката е една от най-търсените изпълнителки в компанията. След изявата във ВИП Брадър, участията й се увеличиха още повече. В момента тя се изявява в друго риалити по Нова тв и вероятно ще излезе от там като победител, гласят слуховете в мрежата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар