Нови скандални разкрития за Николай Ненчев

Нови скандални разкрития за Николай Ненчев
5 (100%) 1 vote

Нова порция скандални разкрития за Николай Ненчев излязоха наяве

Поредната порция скандални разкрития за Николай Ненчев втрещи всички. Военния министър е на път да надмине дори Калигула. Той се сдоби със славата на най-скандалния министър. Повод за това станаха не толкова неадекватните му решения, колкото любовните му изцепки.

Министърът вкара във властта всичките си любовници. Скандалните дами заемат апетитни постове във ведомството и Народното събрание.

Фаворитка на 51-годишния ямболия е студентката Стела. Отскоро тя заема ръководен пост в пиар отдела на ведомството. Брюнетката и министърът не крият връзката си и се появяват заедно навсякъде. Специално за нея той направи луксозен ремонт на ведомствената си квартира.

Министърът е свил любовна гнезденце с нея във ведомствения хотел „Шипка“. Апартаментът му там е същински палат. За ремонта са били изписани 18 000 лв, които разбира се плаща данъкоплатецът. Николай Ненчев поръча луксозно двойно джакузи, за да се наслаждава на прелестите на любимата си и в банята, коментират потресени чиновници във ведомството.

Наскоро двойката прекара романтичен уикенд в хотел „Олимп“ в Боровец. ВИП гостите са бил настанени в президентския апартамент, където е била запалена камината и застлани мечите кожи, специално заради тях.

Другата любимка на министъра – актрисата Валерия Кардашевска е шефка на кабинета му. За липсата на знания и компетентност тя се разписва срещу скромните 1200 лв заплата.

Безспорна най-скандалната му любовница е Росица Русева, която беше уволнена заради три регистрации като жрица на любовта. Чиновници от ведомството я подозират в кражбата на огромен уникален портрет на княз Фердинанд.

Николай Ненчев

Николай Ненчев ще надмине дори Калигула

Докато тя била на поста си, разпоредила свалянето на портрета и заместването му с портрет на Ботев. Русева заявила, че ще прати уникалната творба в мазето. Преди няколко месеца стана ясно, че картината не е там. Това беше установено, когато нейният заместник Орхан Исмаилов поиска портрета да бъде сложен в кабинета му, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар