Тежък удар за Елена Кучкова

Тежък удар за Елена Кучкова
4 (80%) 2 votes

Елена Кучкова се прости с Бентлито

Елена Кучкова се прости с любимото си Бентли. След раздялата с депутата Любомир Ников красавицата остана и без любимия си автомобил. Точно за Коледа Ников, който се прочу с прякора Бентлито, заради слабостта си към марката автомобили, трогна плеймейтката с жеста си. Малко след като й подари годен пръстен, той реши да й докаже любовта чрез скъпия дар.

Автомобилът , който подари на блондинката е поръчков. Струва 350 000 лв. Ели Кучкова се гордееше много с марковото возило и не спираше да се фука с него. Фотосите, които непрестанно публикуваше, показаха невиждания лукс в купето на тузарския автомобил. Те станаха причината за завистта на колежките й.

За съжаление щастието на блонндинката не продължи дълго. Тя загуби не само любимия си, но и всички придобивки, свързани с него. Веднага след раздялата Любомир Ников си прибрал обратно лъскавия автомобил.

Според слуховете причина за раздялата им не е изневярата на блондинката, а нежеланието на политика да се обвърже сериозно с нея. По време на връзката си с него Мис Кучкова имаше афера и с Ники Михайлов. Първоначално Бентлито бил сърдит заради измяната. Блондинката се надявала, че и този път той ще й прости.

Преди време тя му изневери с бившия на Анелия, но тогава Ников й прости. Двамата се събраха през септември миналата година. Само два месеца след това блондинката получи годежен пръстен и бленуваното предложение.

Елена Кучкова

Елена Кучкова се прости с Бентлито

Според запознати, Ников още държи на бившата си съпруга и тя е причината да не желае да се обвърже сериозно с Ели.

Блондинката е започнала активна кампания срещу бившия си любим. Тя не пропуска възможност да изтъкне, че Бентлито е богат, но като мъж е кръгла нула. Огорчена от връзката си с него, Ели Кучкова твърди, че той не е мъж, тъй като не държи на думата си, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар